ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Βαλβέρδε για πολλά χρόνια...



Βαλβέρδε για πολλά χρόνια...
Λάμπρος Μπαλάφας 18/1/2011
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε και το λέει δημοσίως. Αν και δεσμεύεται με κλειστό διετές συμβόλαιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πιστεύει ότι ο Ισπανός θα μείνει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Τον θεωρεί τον ιδανικό τεχνικό για να πάει την ομάδα ψηλά και στην Ευρώπη και είναι αποφασισμένος να του παρέχει ότι ζητήσει. Του αρέσει η δουλειά του όπως και το γεγονός ότι διατηρεί ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών. Επέμεινε ιδιαίτερα στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών λέγοντας ότι όλοι είναι εξαιρετικά παιδιά.
Αποκάλυψε ότι άνθρωπος «κλειδί» στην επιστροφή του Βαλβέρδε στην Ελλάδα ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Και αυτό έκανε εντύπωση γιατί όλοι θυμηθήκαμε το ματς με την ΑΕΚ όταν ο Ντάρκο σκόραρε και έκανε χειρονομίες στον πάγκο. Αυτό όμως ήταν στιγμιαίο, η εκτίμηση του Σέρβου για τις προπονητικές ικανότητες του Ισπανού τεχνικού ήταν αναμφισβήτητη και μέτρησε όταν έπρεπε…

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε και μια μικρή αναφορά στον Λίνεν και το περιβόητο ματς με την Μακάμπι στο Ισραήλ. Είπε ότι ακόμη κι αν η ομάδα ισοφάριζε στο τέλος, πάλι θα έδιωχνε τον Γερμανό γιατί θεωρούσε ότι είχε κάνει τραγικά λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου