ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Τον «καίει» η αστυνομία

Super League


Τον «καίει» η αστυνομία

Παρασκευή 21/01/11

 
«Καίει» τον ΠΑΟΚ η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια στον Βόλο. Στην έκθεση γίνεται αναφορά για καταστροφές μέσα στο γήπεδο, ρίψη πετρών και προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.
Η τιμωρία για το Δικέφαλο του Βορρά θα γίνει γνωστή την άλλη Τρίτη (25-01), εκτός και αν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης αποφασίσουν νέα απεργία.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας:
1. Πριν την έναρξη του αγώνα , ομάδα 400 περίπου οπαδών του ΠΑΟΚ με διακριτικά του συλλόγου, επιχειρούν να εισέλθουν χωρίς έλεγχο στην 3η πεζογέφυρα που οδηγεί στο βορεινό πέταλο που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Τους εμποδίζουν την είσοδο οι άνδρες των ΜΑΤ και αρχίζει η επίθεση των οπαδών με κυβόλιθους που ξήλωσαν από το δάπεδο του δρόμου (αναφέρει η αστυνομική έκθεση). Εκεί γίνεται για πρώτη φορά αναγκαστική χρήση δακρυγόνων.
2. Περίπου 1000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, έχοντας μπει στο πέταλο, καταστρέφουν τα υδραυλικά των τουαλετών που υπάρχουν στο χώρο των κερκίδων του χώρου αυτού, σιφόνια και βρύσες και δημιουργώντας εκτεταμένες καταστροφές τα εκσφενδονίζουν στους αστυνομικούς. Εκεί πλέον γίνεται εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με τις γνωστές συνέπειες.
3. Οπαδοί του ΠΑΟΚ παράλληλα σπάζουν καθίσματα της βόρειας κερκίδας τα οποία πετούν στον αγωνιστικό χώρο ή στους αστυνομικούς της διμοιρίας ΜΑΤ. Παράλληλα βάζουν φωτιά σε αρκετά καθίσματα και δεν επιτρέπουν στο όχημα της πυροσβεστικής να πλησιάσει για να σβήσει την εκδηλωθείσα φωτιά, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου