ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τη μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ και αποκαλύπτει τα μέτρα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σχετικά με τον 27άχρονο επιθετικό, βάζοντας τέλος στην ανησυχία στις τάξεις μερίδας φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας.
Διακρίνουμε μια ανησυχία για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ και εν μέρει είναι δικαιολογημένη, αφού ο Αλγερινός όπου κι αν πήγε τα έκανε  άνω-κάτω μετά απο το πρώτο εξάμηνο.
Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά, έχουσιν γνώσιν οι φύλακες και γι' αυτό:


1. Η οψιόν της ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλα δυο χρόνια είναι μονομερής και ανήκει στην Ολυμπιακό. Αν δεν μείνει ο Βαλβέρδε ικανοποιημένος, το καλοκαίρι ο Τζεμπούρ θα ψάχνει για άλλη ομάδα.

2. Ο παίκτης μίλησε επί μια ώρα με τον Μαρινάκη και για άλλη μια ώρα με τον Βαλβέρδε. Αμφότεροι του ξεκαθάρισαν ότι με το πρώτο παράπτωμα θα φύγει άρον-άρον.

3. Ο Τζεμπούρ στοίχισε μόλις 250.000 ευρώ μαζί με τα πριμ και τα διάφορα. Οπότε δεν κοστίζει και τίποτα αν φύγει σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε δυο μήνες.

4. Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι θωρακισμένα και δεν μπορεί να τα χαλάσει ένας παίκτης, ο οποίος μάλιστα δεν έχει άλλα στηρίγματα. Με το παραμικρό θα απομονωθεί, θα εκδιωχθεί, θα τελειώσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

5. Ο Βαλβέρδε είναι σοβαρός προπονητής και δίκαιος. Το έχει αποδείξει και στο παρελθόν με τον Μπράβο, τον Ντάρμπισιρ και άλλους. Όποιος δεν κάνει, αποβάλλεται από την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά τα αρνητικά τα τονίσαμε επειδή υπάρχουν ανησυχία και ενστάσεις. Αν, όμως, δεν συμβεί το παραμικρό, κάτι που θέλει φυσικά ο Ολυμπιακός, αλλά και ο παίκτης, τότε στη φαρέτρα του Βαλβέρδε θα βρίσκεται ένα ισχυρό όπλο. Και ο Τζεμπούρ τα τελευταία χρόνια δούλεψε σε ομάδες που δεν πλήρωναν, με ιδιότροπους προπονητές, ενώ στον Ολυμπιακό έρχεται σε νοικοκυρεμένο σωματείο, με εξηγημένο πρόεδρο και δίκαιο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου