ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ίβκοβιτς: "Μεγάλο σοκ για τους παίκτες" (VIDEO)

Ίβκοβιτς: "Μεγάλο σοκ για τους παίκτες"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκε πως έχουν πίεση επειδή για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν το φαληρικό γήπεδο είχε τόσο κόσμο. Δείτε τα βίντεο.
Ο Σέρβος τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, στην πρεμιέρα του Top-16 της Euroleague.
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που τελείωσε πολύ περίεργα για την ομάδα μας. Η αντίπαλός μας ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη για την αναμέτρηση και φυσικά κέρδισε δίκαια. Εμείς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες να βρούμε ρυθμό. Για περίπου 30 με 35 λεπτά είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως στα τελευταία πέντε λεπτά δεν βρήκαμε τις κατάλληλες λύσεις απέναντι σε μια κλειστή άμυνα έχοντας μόλις 7/24 τρίποντα", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

"Για τους παίκτες ήταν ένα μεγάλο σοκ. Δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα που θα πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδι στη συνέχεια και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Δυστυχώς δεν βρήκαμε ομαδικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και αναλαμβάνω την ευθύνη. Οι παίκτες προσπάθησαν και είναι σοκαρισμένοι από το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Το τελευταίο δεκάλεπτο το χάσαμε με 12-29 και πρέπει να δούμε με προσοχή γιατί συνέβη".

Όσο για τον κόσμο επισήμανε: "Περιμέναμε τον κόσμο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι παίκτες φάνηκε να έχουνε πίεση".

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (1)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (3)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Ίβκοβιτς (4)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου