ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

«Φοβούνται οι συμπαίκτες μου»

«Φοβούνται οι συμπαίκτες μου»

Στους συμπαίκτες του έριξε τις ευθύνες για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Πάπα Ντιόπ, ο οποίος τόνισε πως κάποιοι φοβούνται ψυχολογικά, μιλώντας ουσιαστικά για απουσία ψυχολογικού σθένους.
«Φοβούνται οι συμπαίκτες μου»
«Πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μεταξύ μας κοιταζόμαστε και προσπαθούμε να καταλάβουμε. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, εμείς τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο»,ανέφερε αρχικά ο Σενεγαλέζος και συνέχισε: «Στο ημίχρονο ήταν ήρεμα τα πράγματα. Χάναμε 2-0, αλλά πιστεύμαε πως μπορούσαμε να το χτυπήσουμε. Μετά το τρίτο καταλάβαμε πως δεν μπορούσαμε και με το τέταρτο απλά τελειώσαμε».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια:  «Δεν είπαμε και πολλά στα αποδυτήρια, απλά ψάχνουμε να δούμε τι έφταιξε. Σκυμμένα τα κεφάλια. Κοιτάμε πλέον την επόμενη ημέρα. Δύσκολη ημέρα, δεν ξέρω πως θα την χωνέψουμε. Δεν νομίζω πως είχαμε το μυαλό μας στον ΠΑΟ. Πρέπει όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια…».

Όσον αφορά το τι έφταιξε, σχολίασε: «Αυτό που ξεχωρίζει έναν καλό ποδοσφαιριστή είναι να μην φοβάται όταν χάσει τη μπάλα να την ανακτήσει. Αυτό που έγινε σήμερα, είναι πως ορισμένοι άνθρωποι φοβόταν. Αν φοβηθείς και πανικοβληθείς τότε δεν παίζεις ποδόσφαιρο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου