ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

"Δεν πληρώνω διόδια λόγω... Βιεϊρίνια"

"Δεν πληρώνω διόδια λόγω... Βιεϊρίνια"

Το κίνημα των διοδίων εξαπλώνεται μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο με οπαδούς του Ολυμπιακού να μην πληρώνουν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ "λόγω... Βιεϊρίνια"!

Την αρχή στον ποδοσφαιρικό χώρο την έκανε ο Σάββας Κωφίδης. Ακολούθησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην εκδρομή τους στον Βόλο και για να έρθουν στη συνέχεια και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Το κίνημα των διοδίων εξαπλώνεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ με δυσαρεστημένους πολίτες να σηκώνουν τις μπάρες και να περνάνε ελεύθερα. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, ο τρόπος που επέλεξε ο οπαδός του Ολυμπιακού να τα περάσει ήταν απολαυστικός!
Αν και πικραμένος για το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του χωρίς να χάσει το χιούμορ του και φτάνοντας στα διόδια είπε τον... πόνο του στην υπάλληλο που συνάντησε:

"Ακου καλή μου γυναίκα, γυρνάμε από το Καραϊσκάκη, μας έχει... παστελώσει ο Βιερινία στο 81'...Ο οποίος στο 50' ήταν εκτός και του παρείχαν πρώτες βοήθειες και λέμε πάει δεν θα μπει μέσα... Και έχω το Νεκτάριο να μου λέει πως αν είχαμε τον Φουστέρ δεν θα χάναμε το παιχνίδι... Καλό βράδυ, δεν θα πληρώσουμε, σε ευχαριστώ!"

Δείτε το χιουμοριστικό στιγμιότυπο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου