ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (70-84) στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (70-84) στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα.
Παπαλουκάς: Ήταν πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς, πετυχαίνοντας 15 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5/6 βολές), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και δυο ασίστ, ενώ έκανε τέσσερα λάθη. Έμεινε για 24'43'' στο παρκέ από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.


Νεστέροβιτς: Κακός ο Σλοβένος σέντερ, ο οποίος έπαιξε 22'54'' και κατέβασε πέντε ριμπάουντ, ενώ σημείωσε μόλις και μετά βίας δυο πόντους. Έκανε επίσης ένα κλέψιμο και δυο ασίστ, ενώ υπέπεσε σε ένα λάθος. Σε ρηχά νερά ο 34χρονος άσος του Ολυμπιακού, δεν βοήθησε καθόλου.

Σπανούλης: Ναι μεν πέτυχε 14 πόντους, αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι του (4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές). Πήρε ακόμα δυο ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο, αλλά ήταν απρόσεκτος, κάνοντας έξι λάθη. Εν ολίγοις, είχε τα πάνω του και τα κάτω του ο V-Span, μπορούσε και καλύτερα.

Μπουρούσης: Χρησιμοποιήθηκε για 17'06'' από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μάζεψε πέντε "σκουπίδια", αλλά μέχρι εκεί. Θα περίμενε κανείς αρκετά παραπάνω από τον Καρδιτσιώτη σέντερ απέναντι στους ψηλούς της Φενέρμπαχτσε.

Κέσελ: Έπαιξε μόλις 02'43'' και δεν κατάφερε να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Τα τρία γρήγορα φάουλ του αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να αγωνιστεί περισσότερο.

Πελεκάνος: Τα ίδια με τον Κέσελ, ισχύουν και για τον Έλληνα άσο, ο οποίος απλά υπέπεσε σε ένα φάουλ και προσπάθησε να παίξει κάποιες άμυνες.

Μαυροκεφαλίδης: Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ έπαιξε για 10'53'', σημείωσε δυο καλάθια (σε επτά προσπάθειες όμως), ενώ κατέβασε μόλις ένα ριμπάουντ. Υπήρχαν και από αυτόν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Νίλσεν: Μόλις δυο βολές στο ενεργητικό του Αυστραλού, ο οποίος αγωνίστηκε για 05'06'' στο ματς με την Φενέρ. Δε λέει να πάρει τα πάνω του και αυτό είναι εις βάρος του. Άλλωστε, παίζει μόνο στην Ευρώπη πλέον.

Παπανικολάου: Ξεκίνησε στην βασική 5άδα του Ολυμπιακού, έπαιξε για 15'07'' και σημείωσε τέσσερις πόντους. Παράλληλα, μάζεψε τρία ριμπάουντ, αλλά έκανε και τρία λάθη. Δεν είχε κάποια επιπλέον συμμετοχή στις άλλες κατηγορίες ο Έλληνας φόργουορντ, που μια ημέρα πριν τα άκουσε για τα καλά στην τελευταία προπόνηση από τον προπονητή του.

Έρτσεγκ: Ήταν καλός ο Σέρβος, πέτυχε δέκα πόντους σε 21'14'', πήρε τρία ριμπάουντ και είχε ακόμα μια ασίστ και μια τάπα. Προσπάθησε αρκετά και ήταν απ' αυτούς που διασώθηκαν από το ερυθρόλευκο "ναυάγιο".

Τεόντοσιτς: Κακή εμφάνιση από το Μίλος και το 1/10 τρίποντα είναι ενδεικτικό στοιχείο της αστοχίας του. Έμεινε στο παρκέ για 26'16'', σημείωσε επτά πόντους και πήρε τρία ριμπάουντ. Είχε ακόμα δυο ασίστ και ένα κλέψιμο, αλλά είναι φτωχή συγκομιδή για πλέι μέικερ της δικής του κλάσης και ειδικά σε ματς τέτοιας σημασίας.

Χαλπερίν: Πήρε τον χρόνο του ο Ισραηλινός στο ματς (15'55''), πέτυχε πέντε πόντους (κρίσιμο το τρίποντο από την γωνία), ενώ κατέβασε και τρία ριμπάουντ. Παράλληλα, είχε και δυο ασίστ, σε μια συμπαθητική παρουσία. Βέβαια, δεν ξεχώρισε ούτε αυτός, απλά υπήρχαν και χειρότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου