ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο καβγάς Γκόντζου-Καρπετόπουλου (AUDIO)

Ο καβγάς Γκόντζου-Καρπετόπουλου

Από Gazzetta Team | Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 
Ο καβγάς Γκόντζου-Καρπετόπουλου
Άγριος καβγάς έγινε την Παρασκευή οn air στο ραδιόφωνο μεταξύ του Κώστα Γκόντζου και του Αντώνη Καρπετόπουλου, με αφορμή ένα άρθρο του πρώτου. Ακούστε ολόκληρο τον επίμαχο διάλογο!


Την Παρασκευή το πρωί στη συχνότητα του Novasport fm ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος απάντησε στο σχόλιο του διευθυντή της εφημερίδας Derby Κώστα Γκόντζου, στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, όπου μεταξύ άλλων έγραφε για «παπαγαλάκια» στον Παναθηναϊκό και τόνιζε χαρακτηριστικά: «Όποιος άκουσε την απόγνωση του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου στη χθεσινή μεσημεριανή εκπομπή, κατάλαβε πολλά. Τον έπνιγε το δίκιο τον άνθρωπο και του ξέφυγαν μερικές αθώες. Τα γραφεία Τύπου της MIG και της Marfin δεν υπάρχει περίπτωση να τσιρίξουν έτσι. Οι υπάλληλοι του Ανδρέα Βγενόπουλου λιγότερο πάθος θα επεδείκνυαν. Είχε αρκετή πλάκα να ακούς τέτοιο παθιασμένο παραλήρημα υπεράσπισης… »
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ένιωσε θιγμένος από όσα έγραφε ο Γκόντζος και απάντησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να βγει τηλεφωνικά και ο Κώστας Γκόντζος, ο οποίος επίσης συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό και να φουντώσει ο καβγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου