ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κλειστή Τούμπα με Ολυμπιακό και ΠΑΟ;

Κλειστή Τούμπα με Ολυμπιακό και ΠΑΟ;

Ορατός είναι ο κίνδυνος να «κλείσει» η Τούμπα για την ρεβάνς του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που είναι προγραμματισμένη για της 2 Φεβρουαρίου μετά τα επεισόδια που έγιναν στον «Βόλο».

Κλειστή Τούμπα με Ολυμπιακό και ΠΑΟ;
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και εάν τα επεισόδια θεωρηθούν ευρείας κλίμακας, τότε η ποινή θα είναι από μία μέχρι δύο αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα χωρίς κόσμο.
Εάν τα επεισόδια θεωρηθούν μεμονωμένα, ο ΠΑΟΚ είναι υπότροπος και η ποινή θα είναι από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη και η απόφαση αναμένεται να βγει την Πέμπτη. Όμως, ακόμα και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, η ποινή δεν θα είναι για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, καθώς δεν θα έχει περάσει το τετραήμερο που ορίζει η νομοθεσία. Έτσι, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα εκτίσει την ποινή στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: theplayer.gr

1 σχόλιο:

  1. και για αυτα που γινονται στο καραιταβλι τιποτα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ !!! ΜΙΑ ΖΩΗ
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
    τι να σας πω ? τα βλεπετε μονοι σας ψαρακια... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή