ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Με Μιραλάς, Πάντελιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Μιραλάς, Πάντελιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για νίκη με σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Φάληρο κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/8), ο Βαλβέρδε ετοιμάζει τα "κανόνια" του, ενδεκάδα με Μιραλάς και Πάντελιτς.
Ο φορτσάτος Ολυμπιακός ετοιμάζεται για νίκη με σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Φάληρο κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00, Conn-x TV) την Τετάρτη (19/1), στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει για βασικούς τα δύο "κανόνια" του, καθώς κάνει σκέψεις για ενδεκάδα με Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς.
 
Είναι δεδομένο πως ο 46χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου μία εβδομάδα, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να αντικαταστήσει στην ενδεκάδα του τον Ισπανό με άλλον χαφ, αλλά με στράικερ, έχοντας σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς για γρήγορο γκολ και νίκη με σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Για τον λόγο αυτό ο "Βάσκος" ετοιμάζει ντουέτο Μιραλάς-Πάντελιτς στην κορυφή.


Η άμυνα "γρανίτης" επιστρέφει

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από την άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα κάτσει ο Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο, ο οποίος παρά την κακή εμφάνιση στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ, χαίρει της εμπιστοσύνης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Και πολύ σωστά συμβαίνει αυτό, άλλωστε ο Βελγοϊσπανός γκολκίπερ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος με τους ερυθρόλευκους. Μπροστά του στο κέντρο της άμυνας, θα παίξουν ως δίδυμο στα στόπερ οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλους, έχοντας στα δεξιά τους τον Βασίλη Τοροσίδη και αριστερά τον Ραούλ Μπράβο, με τους δύο Έλληνες αμυντικούς να επιστρέφουν στην ενδεκάδα, δημιουργώντας μαζί με τους υπόλοιπους μία άμυνα από "γρανίτη", η οποία έχει διαπρέψει φέτος.

Μοδέστο σε ρόλο κόφτη, με παρτενέρ τον Ιμπαγάσα

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ως γνωστόν, δεν θα έχει στην διάθεση τού τους Μοϊσές Ουρτάδο και Ντουντού Σεαρένσε, οι οποίοι αναρρώνουν από τους πρόσφατους τραυματισμούς τους, οπότε τον ρόλο του κόφτη στον άξονα θα τον αναλάβει ο Φρανσουά Μοδέστο. Μπορεί να μην είναι η θέση του, αλλά προς το παρόν ο Γάλλος τα έχει πάει ικανοποιητικά ως αμυντικός χαφ. Δίπλα του σε ρόλο κεντρικού χαφ με περισσότερο δημιουργικές αρμοδιότητες, θα αγωνιστεί ο Άριελ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντινό να επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και από τον μικροκαμωμένο Λατινοαμερικανό θα ξεκινήσουν πολλές από τις επιθέσεις των ερυθρολεύκων.

Σταθερή αξία ο Ριέρα, Φετφατζίδης ή Ζαϊρί δεξιά

Στα πλάγια, στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ, θα ξεκινήσει ο ανεβασμένος Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ερωτηματικό αποτελεί ποιος παίκτης θα αναλάβει το πόστο στα δεξιά, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε αμφιταλαντεύεται μεταξύ των Γιάννη Φετφατζίδη και Ζαουάντ Ζαϊρί, με τον Έλληνα χαφ, πάντως, να έχει το προβάδισμα.

"Φονικό" δίδυμο στην επίθεση

Όσον αφορά την επίθεση, στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει να ρίξει στην μάχη τα δύο "κανόνια" του, με την ταυτόχρονη παρουσία στην βασική ενδεκάδα των Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, οι οποίοι αποτελούν τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδας την τρέχουσα σεζόν. Περισσότερα, θα φανούν στην σημερινή (18/1) απογευματινή (19:00) προπόνηση των Πειραιωτών στο Ρέντη, στην οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα (19/1) κόντρα Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα απαρτίσουν την 18μελής αποστολή για την αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου