ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1 (VIDEO)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε στον αγωνιστικό χώρο τον λίγο ΠΑΟΚ, είχε τέσσερα δοκάρια, αλλά μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και έτσι ήρθε το τελικό 1-1 στο Φάληρο. Οι Μοδέστο (45'+2') και Βιεϊρίνια (82') σημείωσαν τα γκολ του πρώτου προημιτελικού, ανοιχτοί οι λογαριασμοί ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα (2 Φεβρουαρίου).
Αν και ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στο χορτάρι, εντούτοις ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τελικό σκορ ήταν 1-1 για τις δύο ομάδες, με τον Θρύλο να έχει τέσσερα δοκάρια και να τα βάζει με την τύχη του.
Υπάρχει και ρεβάνς… Ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΟΚ, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά άφησαν ανοικτή την υπόθεση-πρόκριση στην τετράδα του θεσμού.


Η είσοδος των ομάδων πριν από τη σέντρα
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν να αντιμετωπίσουν δέκα «τσεκούρια» και έναν τερματοφύλακα, που έκανε μόνο καθυστερήσεις. Ο Τριτσώνης ήταν ελαστικός, άφησε τους ασπρόμαυρους να κάνουν ό,τι θέλουν πάνω στο χορτάρι: να διαμαρτύρονται για το παραμικρό, να πράττουν το ένα σκληρό μαρκάρισμα μετά το άλλο και να κάνουν μονίμως καθυστερήσεις.

Η πειραϊκή ομάδα προηγήθηκε με κεφαλιά του Μοδέστο στο 45’+2’ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Βιεϊρίνια στο 83’. Αυτή ήταν η πρώτη "γκέλα" του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο αγώνας

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με την αγαπημένη του διάταξη 4-4-1-1. Ο Αντώνης Νικοπολίδης επέστρεψε στην εστία της πειραϊκής ομάδας έπειτα από τις 3 Νοεμβρίου 2010 και τον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω. Αυτή ήταν η δέκατη συμμετοχή του 40άχρονου τερματοφύλακα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (πέντε στο Πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο, τρεις στο Europa League). Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Οι Μοδέστο και Ιμπαγάσα αποτέλεσαν το δίδυμο των κεντρικών μέσων, ο Ρόμενταλ αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα του κέντρου, ο Ριέρα στην αριστερή και ο Μιραλάς σε ρόλο κρυφού κυνηγού πίσω από τον Πάντελιτς, ο οποίος ηγήθηκε της επίθεσης του Θρύλου.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Χάβος παρέταξε τον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-5-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Χαλκιάς. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αγωνίστηκαν οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο. Οι Τσουκαλάς και Πάμπλο Γκαρσία έπαιξαν ως κεντρικοί μέσοι, έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Ίβιτς. Δεξιά στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε ο Φωτάκης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαλπιγγίδης.

Το έχουμε δει πολλάκις το έργο. Πλέον, έχει καταντήσει κουραστικό και πολύ εκνευριστικό. Όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό, είτε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είτε στην Τούμπα, «παθιάζονται» υπέρ του δέοντος. Για ένα ακόμα παιχνίδι, η πρόκληση από τους ασπρόμαυρους «πήγε σύννεφο». Τα «πρωτοπαλίκαρα» του Χάβου, ο οποίος αποβλήθηκε στα μισά του πρώτου μέρους για διαμαρτυρία (τι άλλο), έκαναν ό,τι μπορούσαν πάνω στο χορτάρι για να εκνευρίσουν αντιπάλους και κόσμο. Ο Ολυμπιακός ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, αλλά πώς να βρει ρυθμό όταν οι αντίπαλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν να παιχθεί ποδόσφαιρο; Στο 7ο λεπτό, ο Σαλπιγγίδης έτρεξε να διαμαρτυρηθεί στον πρώτο βοηθό για ένα φάουλ, κάποιος ανόητος από την εξέδρα πέταξε αντικείμενο, το οποίο βρήκε τον επόπτη Τρύφωνα. Γενικότερα, το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές διακοπές και δεν ήταν εφικτό για τον Ολυμπιακό, που είχε την μπάλα στην κατοχή του τα περισσότερα λεπτά να βρει ρυθμό και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Χαλκιά. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν σκληρά, έκαναν καθυστερήσεις και εκνεύριζαν μονίμως με τις ενέργειές τους τόσο την ομάδα του Ολυμπιακού όσο και τον ερυθρόλευκο κόσμο.

Παρόλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το σθένος να πάνε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καλό σουτ στο 25’, με τον Σαλπιγγίδη. Η μπάλα κόντραρε στον Μέλμπεργκ και κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Νικοπολίδης απομάκρυνε δύσκολα την μπάλα, η οποία στη συνέχεια προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32’, ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του. Ο Μοδέστο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Ιμπαγάσα και κεφαλιά-πάσα του Τοροσίδη, αλλά η μπάλα κτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Χαλκιά. Ο Γάλλος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής προειδοποίησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για το τι θα επακολουθήσει. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μοδέστο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και κάρφωσε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (1-0). Ο Φρανσουά του Ολυμπιακού πανηγύρισε με την ψυχή του το τέρμα που σημείωσε. Ήταν τέτοια η ένταση πάνω στο χορτάρι, που οι ερυθρόλευκοι ξέσπασαν με την επίτευξη του γκολ. Μία ένταση, βέβαια, που δημιούργησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Από το πρώτο λεπτό προκαλούσαν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε η τιμωρία και το «τσούξιμο» για τους Θεσσαλονικείς. Ο Ολυμπιακός απαντάει στις προκλήσεις με ΓΚΟΛ.

Στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ είχε μία ελαφρά υπεροχή, η οποία μεταφράστηκε σε στημένες φάσεις μπροστά από το ερυθρόλευκο τέρμα (φάουλ, κόρνερ). Στο 56’, ο Ριέρα δοκίμασε το αριστερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Χαλκιά να απομακρύνει δύσκολα την μπάλα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ισορροπήσει το ματς με την πάροδο του χρόνου. Στο 59’, χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό προκειμένου να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Ριέρα πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του από τον άξονα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μιραλάς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χαλκιά. Στο 63’, ο Βαλβέρδε έκανε την πρώτη κίνηση από τον πάγκο. Ο Χολέμπας πήρε τη θέση του Ριέρα, ο οποίος στο δεύτερο μέρος ήταν ο καλύτερος από πλευράς Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι και είχαν τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 67’, ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Πάντελιτς πήρε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Άτυχος ο Θρύλος σε αυτή τη φάση. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Ολυμπιακού και ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Στο 72’, ο Φετφατζίδης αντικατέστησε τον Ρόμενταλ, ο οποίος κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ένα λεπτό αργότερα (73’), ο «Φέτφα», που έπαιξε πίσω από τον Πάντελιτς και ο Μιραλάς μετατοπίστηκε δεξιά, λίγο έλειψε να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Έπειτα από λάθος του Τσιρίλο στην άμυνα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός επωφελήθηκε, παίρνοντας στην κατοχή του την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κόντραρε στον Ιταλό στόπερ των φιλοξενούμενων. Στο 74’, ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν προκειμένου να απλουστευτούν τα πράγματα ενόψει του επαναληπτικού.

Ως εκ θαύματος, ο ΠΑΟΚ παρέμενε στη διεκδίκηση αποτελέσματος και με έντεκα παίκτες στο χορτάρι ελέω Τριτσώνη. Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 83’, στη μοναδική ευκαιρία τους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Τσιρίλο εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού «πιάστηκε στον ύπνο» για πρώτη φορά στο ματς και ο Βιεϊρίνια με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, αφού πρώτα είχε κερδίσει στο σπριντ τον Α. Παπαδόπουλο. Από το πουθενά… Ο Βαλβέρδε έριξε με τη σέντρα στο παιχνίδι τον Ζαϊρί αντί του Ραούλ Μπράβο. Ο Μαροκινός ήταν πηγή κινδύνων στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν σημειώθηκε. Στο 87’, ο Ζαϊρί «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΟΚ από τα αριστερά, σέντραρε παράλληλα, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας, στη συνέχεια ο Τοροσίδης έκανε την προβολή από κοντά, ωστόσο η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, αυτή τη φορά στο αριστερό και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την εστία. Η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει μέσα… Υπάρχει, όμως, επαναληπτικός. Θα τα πούμε εκεί…


1' Έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη σέντρα.

2' Μίνι διακοπή, διότι πετάνε βεγγαλικά από την αρχή του ματς. Είναι τρελαμένοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά πρέπει να σταματήσουν! Άρχισε όμως άμεσα το ματς.

4' Η ατμόσφαιρα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και στα δυο πέταλα. Τέτοιο παλμό θέλει σε όλο το ματς και προς Θεού να μην παρεκτραπεί ο κόσμος!

Δείτε τοπ βίντεο εδώ.

osfp paok kerkida
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
5' Πρώτη καλή στιγμή για τον Θρύλο, όταν ο Ρόμενταλ έκλεψε την μπάλα από τον Λίνο, έβγαλε χαμηλή σέντρα από τα δεξιά στον Πάντελιτς, αλλά ο Χαλκιάς βγήκε έγκαιρα και κράτησε ανέπαφη την εστία του, αφού η μπάλα κατέληξε άουτ από τον Σέρβο.

7' Δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι (μάλλον μπουκάλι...) ο πρώτος βοηθός κ. Τρύφωνας. Αν είναι δυνατόν να δίνονται τέτοια δικαιώματα από τον κόσμο. Βέβαια, είχε πάει ο Σαλπιγγίδης να διαμαρτυρηθεί και εκεί έγινε το κακό.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok kerma ston epopti
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
10' Έχει αρκετές διακοπές αυτό το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και αυτό δεν βοηθάει το ρυθμό του Ολυμπιακού κατά κύριο λόγο.

15' Σαφώς πιο επιθετικός ο Ολυμπιακός ως τώρα, με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς ο Δικέφαλος του Βορρά στον αγωνιστικό χώρο.

19' Επικίνδυνη αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, με τον Φωτάκη όμως να έχει κακή επιλογή και να σουτάρει απελπιστικά άουτ.

24' Αποβλήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφοράς του στον πάγκο.

Δείτε το βίντεο εδώ.

apovoli havou
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
25' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη, αυτός έκανε το σουτ, αλλά βρήκε τον Μέλμπεργκ και κατέληξε κόρνερ.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok salpi sout
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.
26' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, η μπάλα βρήκε το δοκάρι έπειτα και από την επέμβαση του Νικοπολίδη και εν συνεχεία ο Άλμπερτ Ριέρα έδιωξε μακριά. Διπλή φάση για τον ΠΑΟΚ, που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok dokari paok
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
31' Κίτρινη κάρτα ο Φωτάκης για χέρι.

32' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Φρανσουά Μοδέστο! Ο Γάλλος έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τοροσίδη και με το δεξί σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Χαλκιά. Μεγάλη στιγμή για να γίνει το 1-0 για τους Πειραιώτες.

45' Κίτρινη κάρτα στον Χαλκιά για καθυστέρηση.

* Τρία λεπτά καθυστερήσεις.

45'+2' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!! Εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα από τα αριστερά, ο Μοδέστο έκανε την κεφαλιά και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά. Βρήκε όμως και στον Φωτάκη, δίχως όμως να αλλάξει ιδιαίτερα η κατέυθυνσαη της μπάλας Έτσι μπράβο Θρύλε! Χαμός στο γήπεδο!

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok 1-0 modesto
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
45'+4' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

*Λογομάχησαν οι Πάντελιτς και Κοντρέρας στη φυσούνα, την ώρα που οι δυο ομάδες κατευθύνονταν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok entasi stin fisouna
Ανέβηκε από pklora7. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

52' Κίτρινη κάρτα στον Τοροσίδη.

55' Έχει μπει λίγο καλύτερα ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά λογικό είναι θέλει να πιέσει. Από την άλλη, δεν πρέπει οι Πειραιώτες να οπισθοχωρήσουν και να δώσουν πολλούς χώρους στους φιλοξενούμενους.

56' Πολύ καλό αριστερό σουτ από τον Άλμπερτ Ριέρα, απέκρουσε όμορφα ο Χαλκιάς. Η πρώτη ουσιαστική φάση της επανάληψης.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok sout riera
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
59' Τρομερή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, όταν με ένα υπέροχο σόλο ο Ριέρα έδωσε την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Μιραλάς, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Θα μπορούσε να γίνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok sout miralas
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
63' Ο Χολέμπας περνάει στην θέση του Ριέρα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός είχε ξεκινήσει πολύ καλά στην επανάληψη.

67' Δεύτερο δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο ματς, αυτή την φορά με γυριστή κεφαλιά του Μάρκο Πάντελιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δείτε το βίντεο εδώ.

osfp paok pantelich dokari
Ανέβηκε από pklora7. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
72' Ο Φετφατζίδης παίρνει την θέση του Ρόμενταλ.

73' Κίτρινη κάρτα στον Κοντρέρας.

74' Κεφαλιά του Τοροσίδη από καλή θέση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαλκιά.

75' Ο Μουσλίμοβιτς στην θέση του Ίβιτς.

75' Κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια.

82' Ο Λίνο παραχωρεί την θέση του στον Κουτσιανικούλη.

83' Το 1-1 για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια. Από το πουθενά, ο Δικέφαλος ισοφάρισε, όταν ο Τσιρίλο έκανε μακρινό γέμισμα, ο Πορτογάλος έκανε το κατέβασμα και με πλασέ ισοφάρισε.

83' Ο Ζαϊρί στην θέση του Ραούλ Μπράβο.

86' Στην θέση του Σαλπιγγίδη μπαίνει ο Μπαλάφας.

87' Διπλό δοκάρι για τον Ολυμπιακό, όταν εξ επαφής με προβολή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά. Απίστευτη φάση για τους Πειραιώτες, που δεν μπορούν με τίποτα να βάλουν την μπάλα μέσα.

90'+3' Λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο (83' Ζαϊρί), Ρόμενταλ (72' Φετφατζίδης), Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (63' Χολέμπας), Μιραλάς, Πάντελιτς.

Αναπληρωματικοί: Πάρντο, Γ. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χολέμπας.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο (82' Κουτσιανικούλης), Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (75' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (86' Μπαλάφας).

Αναπληρωματικοί: Κρέσιτς, Πετρίσεβιτς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Σαβίνι, Μουσλίμοβιτς και Κουτσιανικούλης.

Διαιτητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σπ. Τρύφωνας (Κέρκυρας), Χρ. Μπαλτάς (Αχαΐας)

Τέταρτος: Μ. Τσινιάρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 52' Τοροσίδης (Ολυμπιακός), 31' Φωτάκης, 45' Χαλκιάς, 73' Κοντρέρας, 75' Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες κάρτες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου