ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

15 εναντιον 5.....ΠΑΛΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΑ ΣΑΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!

15 εναντιον 5.....ΠΑΛΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΑ ΣΑΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!
Επεισοδια στον Πυργο...ειθεση 15 οπαδων του ΠΑΟ
εναντιον 5 οπαδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.....Και βεβαια οπως ηταν αναμενομενο κυκλοφορησε πολυ λιγο αυτη η ειδηση οπως ηταν αναμνομενο ενω θα επρεπε να ηταν απο τις πρωτες ειδησεις αν οχι η...πρωτη !!!!! (ΣΧΟΛΙΟ ALEX WEB RADO/TV)

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ" (iliatora.gr), λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Πύργου εκτυλίχθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.


Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στην ιστοσελίδα, περίπου 10-15 άτομα που κρατούσαν μπουκάλια, λοστούς, σιδηρογροθιές, ξύλα και κλαδοκόφτη(!), επιτέθηκαν σε τέσσερις άλλους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Καβάλα όταν και θαμώνες των καφετεριών στις οδούς Πατρών και Μιαούλη, στο κέντρο του Πύργου, άκουσαν φασαρία στο δρόμο.

Αμέσως πετάχτηκαν έξω, αλλά το μόνο που πρόλαβαν να δουν είναι μια ομάδα 10-15 ατόμων να φεύγουν τρέχοντας από τη συμβολή των οδών Πατρών και Μανωλοπούλου, όπου κείτονταν αιμόφυρτοι τέσσερις άλλοι άνδρες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ομάδα που έκανε την επίθεση ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού ενώ οι 4 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου ήταν του Ολυμπιακού.

Το ευτύχημα είναι πως κανείς από τους τραυματίες δεν αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ως πότε όμως θα επικαλούμαστε την θεά τύχη για να μην έχουμε και άλλους νεκρούς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου