ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση στον Σιδηρόπουλο















































































































































































19/01/2011 15:56:02

Επίθεση στον Σιδηρόπουλο

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο διεθνής διατητής, Τάσος Σιδηρόπουλος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Δύο άγνωστοι περίμεναν να ολοκληρώσουν τα αγωνιστικά τεστ που πραγματοποιούσαν οι διαιτητές στον Άγιο Κοσμά την Τετάρτη. Μπορεί να κίνησαν υποψίες με τις κινήσεις τους, αλλά δεν πτοήθηκαν και περίμεναν υπομονετικά να αραιώσει ο κόσμος για να μπουν στα αποδυτήρια. Ο Σιδηρόπουλος δέχτηκε άγρια επίθεση, ενώ μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο Κάκος με τον Κουκουλάκη, που μεσολάβησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι παραβρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ οι δύο άγνωστοι διέφευγαν με μοτοσικλέτα. Η αστυνομία αναζητά τον κάτοχο της μηχανής με βάση τα στοιχεία που έχουν.

Το Sportaction επικοινώνησε με τον σύνδεσμο φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, οι οποίοι σε πρόσφατη ανακοίνωσή τους στηλίτευαν την διαιτησία Σιδηρόπουλου στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Καταγγέλλουμε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο στην φίλαθλη Ελλάδα: Γιατί έκλεισε τα μάτια του στην καταφανέστατη περίπτωση επιθετικού φάουλ στον τερματοφύλακα της ομάδας μας στη περίπτωση του πρώτου αντικανονικού τέρματος, ενώ ο τερματοφύλακας κείτονταν ανήμπορος να αντιδράσει ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Επισημαίνεται πως, ο επόπτης γραμμών δεν έφυγε για την σέντρα όπως όφειλε, αλλά το έπραξε, μετά από παραίνεση του διαιτητή στην μεταξύ τους επικοινωνία που υπήρξε αμέσως μετά το αντικανονικό τέρμα. Γιατί με την στάση του, τα επιλεκτικά σφυρίγματά και αποφάσεις του, δεν απέβαλε τον πετοσφαιριστή Κλάους Αθανασιάδη, που έπρεπε δις να αποβληθεί. Έτσι, κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα και να αναδείξει νικήτρια την ομάδα που απλά δεν υπήρξε στο γήπεδο και έπρεπε να έχει χάσει. Αναρωτιόμαστε επίσης, πως, ο συγκεκριμένος διαιτητής (ο ΘΕΟΣ να τον κάνει) με κατοικία στην Τούμπα και ο οποίος έχει φορέσει τα χρώματα ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης (αλήθεια, ποιας άραγε;;), να ορίζεται να διαιτητεύσει αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας. Είναι δε άξιον απορίας πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν αντέδρασε στον ορισμό του συγκεκριμένου κυρίου. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ο εν λόγω διαιτητής αποτελεί «παιδί» του Γκαγκάτση, όπως αποκαλείται στο πρωτοσέλιδο Κυριακάτικης αθλητικής εφημερίδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Πειστήκαμε όμως, από το ρεσιτάλ των ιδιοτελών και προκλητικών σφυριγμάτων που έπραξε, πως επρόκειτο για διαιτητή περιορισμένων δυνατοτήτων, ικανοτήτων, κρίσης και αντίληψης».

Σε επικοινωνία του Sportaction με τους Austrian Boys, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου καταδίκασαν την επίθεση βίας απέναντι στον Τάσο Σιδηρόπουλο. Επεσήμαναν ότι οι φίλαθλοι του Βόλου έχουν αποδείξει την κόσμια συμπεριφορά τους στα γήπεδα και ότι ποτέ δεν έχουν προβεί σε πράξεις βίας. Όποια θέματα ανακύπτουν αναφέρονται κι αναλώνονται μόνο μέσα στο γήπεδο και στα 90 λεπτά κάθε αγώνα και ποτέ εκτός γηπέδου. Τέλος, τόνισαν ότι όλοι έχουν οικογένειες και ότι έξω από το γήπεδο ασχολούνται με αυτές και τις δουλειές τους και με τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου