ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Δίδυμοι πύργοι»

«Δίδυμοι πύργοι»

16 Ιουνίου, 2011
Οι συζητήσεις κι επαφές με εκπροσώπους παικτών είναι καθημερινές, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πρόωρο να γράψει κανείς ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κάποιου.
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέρουν ότι έστω και με μειωμένο προυπολογισμό, μπορούν φέτος να φτιάξουν την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών κι έχουν δίκιο.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙΟ Ίβκοβιτς συμφωνεί μαζί τους και πλέον όλοι περιμένουν τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Νίλσεν-Έρτσεγκ που αποτελούν το μεγάλο «βάρος» της ομάδας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Κέσελ, αλλά πιθανότατα θα μείνει, καθώς έχει 450.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν και ο «Ντούντα» με την απόφαση του να τον επιλέξει στη προετοιμασία της Εθνικής ομάδας έδειξε τη διάθεση να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.
Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ολυμπακός θέλει να κάνει ένα σχήμα «δίδυμων πύργων» μέσα στη ρακέτα, προσθετόντας δίπλα στον Γιάννη Μπουρούση ακόμα έναν αξιόπιστο σέντερ.
Οι πιθανότητες παραμονής του Νεστέροβιτς είναι ελάχιστες, αφού ο Ίβκοβιτς δεν μπορεί να ρισκάρει με τον 35χρονο Σλοβένο, ο οποίος πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο.
Βέβαια αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, δεν αποκλείεται να του προταθεί να μείνει αλλά σίγουρα με πολύ λιγότερα χρήματα από το ένα εκατομμύριο ευρώ που πήρε φέτος.
Είναι δεδομένο, όμως, ότι με το λοκ-άουτ του ΝΒΑ να έρχεται, πολύ καλοί ελεύθεροι παίκτες τόσο στη θέση «5", όσο και σε άλλες θα μείνουν διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό. Δεν θα σας ζαλίσουμε με ονόματα, καθώς ακόμα όλες οι επαφές είναι πρώιμες.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου