ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Φουστέρ: "Χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης με τον Μαρκάνο"

Φουστέρ: "Χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης με τον Μαρκάνο"

Ο Φουστέρ μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη, Ιβάν Μαρκάνο, εξέφρασε την χαρά του που θα τον έχει μαζί του και πάλι, αυτή την φορά στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ο Ισπανός μπακ μπορεί να προσφέρει στους Πρωταθλητές.
Ο Ιβάν Μαρκάνο αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη, με τον οποίο θα μοιράζεται και πάλι τα ίδια αποδυτήρια, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στην Βιγιαρεάλ στο πρόσφατο παρελθόν. Ο 29χρονος μέσος των Πρωταθλητών Ελλάδος μίλησε για τον Ισπανό αριστερό μπακ στην ιστοσελίδα Sport24.gr επισημαίνοντας πως έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει τους Πειραιώτες.
Ο Νταβίδ Φουστέρ σχολίασε τα εξής για τον Ιβάν Μαρκάνο: "Ο Ιβάν είναι πολύ καλό παιδί, αλλά και άριστος συνάδελφος. Είναι χαρακτήρας έξω καρδιά, χαρούμενος και στα αποδυτήρια του αρέσει πάντα να κάνει πλάκες. Γνωριστήκαμε στη Βιγιαρεάλ και η σχέση μας ήταν άψογη. Διατηρώ ακόμα επαφή μαζί του και χαίρομαι ειλικρινά που θα είμαστε ξανά συμπαίκτες. Θεωρώ ότι η απόκτησή του θα αποδειχτεί πολύ θετική κίνηση για τον Ολυμπιακό. Ως παίκτης μπορεί να προσφέρει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στην αριστερή πλευρά.

Στη Βιγιαρεάλ χρησιμοποιήθηκε και στις δυο θέσεις και απέδωσε πολύ καλά. Ο Βαλβέρδε του έδωσε και συμμετοχές και χρόνο και ο Ιβάν τον δικαίωσε σχεδόν πάντα. Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει στον αέρα με τη σωματική του κατασκευή που τον βοηθάει να καθαρίζει όλες τις φάσεις. Αλλά και με τη μπάλα κάτω είναι γρήγορος, θετικός και προωθεί με κοντινές κυρίως πάσες το παιχνίδι της ομάδας προς τους παίκτες του κέντρου.

Στην αριστερή πλευρά του αρέσει να προωθείται, να συνεργάζεται με τους χαφ και το εξτρέμ και έχει αρκετά καλή σέντρα όταν ανέβει ψηλά. Δεν είναι επιπόλαιος, αντίθετα διακρίνεται για τη σοβαρότητά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συνεργάζεται πάντοτε με τους συμπαίκτες του. Του εύχομαι φυσικά καλή τύχη και πολλές επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει, όπως και εγώ, τίτλους εδώ στην Ελλάδα".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου