ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Καμπούρης: «Τιμή μου που φόρεσα τα «ερυθρόλευκα»"

Καμπούρης: «Τιμή μου που φόρεσα τα «ερυθρόλευκα»"

18 Ιουνίου, 2011 
Ο Αργύρης Καμπούρης μίλησε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο redonair.gr και σχολίασε  την τεράστια επιτυχία του 1987 αλλά και την τιμή που ένοιωσε όταν φόρασε την «ερυθρόλευκη»!
Αναλυτικά:
Σχετικά με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκου το 1987:
ΚΑΜΠΟΥΡΗΣΟι μνήμες είναι οι ίδιες , όλη αυτή η ατμόσφαιρα, η διάθεση του κόσμου η καλή ψυχολογία κοιτάγαμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, η καλή παρέα που είμασταν, προσπαθούσαμε για το καλύτερο να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα ,και φτάσαμε στο σημείο να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήταν η Σοβιετική Ένωση. Η παρέα ήταν πάρα πολύ σημαντικό γιατί ο καθένας ήξερε τον ρόλο του εκεί μέσα, βάζαμε πάνω απ όλα την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας, ένας πολύ καλός προπονητής ο κ. Πολίτης σεβασμός μεγάλος ,οργάνωση, όλα δούλευαν σε επαγγελματικά επίπεδα .

Πότε πιστέψατε ότι μπορεί να το κατακτήσουμε;

Όταν παίζεις σε ένα τελικό όλα είναι ρευστά, όταν έχεις παίξει με την Γιουγκοσλαβία που ήταν υπερδύναμη και την έχεις κερδίσει φορές ή τους πολύ καλούς ιταλούς, το μόνο πρόβλημα μας ήταν οι ισπανοί γιατί δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό τους ήταν ψηλοί και πολύ γρήγοροι, αλλά κοιτάγαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σιγά σιγά να φτάσουμε εκεί που μπορούμε. σίγουρα με την διάθεση, την τύχη, με την βοήθεια του κόσμου μπορέσαμε να κοιτάξουμε τα παιχνίδια διαφορετικά και έτσι φτάσαμε στο σημείο να είμαστε απέναντι σε μια μεγάλη Σοβιετική Ένωση ,πράγμα που τους δείξαμε ότι τους σεβόμασταν αλλά δεν τους φοβόμασταν, μας υποτίμησαν λίγο και το πλήρωσαν.
Για τις βολές τι σκεφτόσουν;
Δεν έχεις περιθώρια σκέψης, αν σε κυριέψει το άγχος την πάτησες, θέλει ψυχραιμία δεν έχεις πολλά περιθώρια γιατί έχεις απέναντι σου έναν αντίπαλο που ξέρεις ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει ζημιά και είδαμε ότι στα 3» σούταραν 3ποντο,αν δεν ακούσεις την κόρνα δεν σταματάς, είχαν πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω η ψυχάρα των Ελλήνων είναι τελείως διαφορετική ξεπερνάει όλα τα όρια.
Για τον Ολυμπιακό που ήσουν αρχηγός για αρκετά χρόνια ;
Είναι τιμή για κάθε αθλητή να φοράει την φανέλα της ομάδας ,ήταν τιμή για μένα για ανδρώθηκα στις ακαδημίες ,και είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι η αγάπη μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι απεριόριστη, η υπηρεσίες μου ήταν ατελείωτες, είναι ένα κομμάτι ξεχωριστό για μένα.
Ο φετινός Ολυμπιακός ;
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, έχει ένα πολύ καλό επιτελείο, ο κ. Ίβκοβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής θέλει τον χρόνο του, υπάρχει ένα πολύ καλό προεδρείο με τους κ. Αγγελόπουλους που κάνουν τα πάντα για την ομάδα, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Δεν το έχει κάνει ακόμα λόγω άγχους νομίζω, η φανέλα είναι βαριά και ορισμένοι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν ή να μην ταιριάζανε οι μεταγραφές και κάποια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου το προπονητικό επιτελείο είναι πάρα πολύ καλό είναι έμπειροι και ο προπονητής θα κοιτάξει να φτιάξει την ομάδα να είναι όπως πρέπει. Θα αλλάξει την νοοτροπία, ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό είδαμε παιδιά που ήταν στην άκρη βρεθήκανε να μπορούν να βοηθήσουνε την ομάδα, είχαμε αυτά το πρόβλημα με τους τραυματισμούς σε ακατάλληλες στιγμές ,όπως του Νεστέροβιτς που ήταν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα γιατί όντως αυτός ο άνθρωπος μπορώ να πω άξιζε συγχαρητήρια ήταν με όλη έννοια επαγγελματίας, κοντά στην ομάδα, επίσης η απουσία του Βασιλόπουλου, υπήρχαν γενικά ατυχίες που έλειψαν παιδιά από τον κορμό της ομάδας που μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
Σχετικά με τον Ίβκοβιτς;
Είναι κέρδος και για τα παιδιά που υπάρχουν και γι αυτούς που θα έρθουν να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυτό τον προπονητή, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις απέναντι σου ένα τέτοιο άνθρωπο, δεν φοβάσαι, είναι προσωπικότητα μεγάλη. Είναι φιλόσοφος ,σεβασμός είναι τιμή για τον καθένας μας να βρίσκεται δίπλα του. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και να βρίσκεται δίπλα της .
Το «αγαθός γίγαντας» από που βγήκε;
Ο Συρίγος το έβγαλε ,με θεωρούσε ότι έπαιζα σαν ήρεμος γίγαντας το 1987 εκείνη την ωραία σεζόν.
Σχετικά με τις αμοιβές και τα συμβόλαια;
Καμία σχέση το τότε με το τώρα οι εποχές αλλάζουν. Όταν παίζεις και είσαι σε ένα σωματείο που πραγματικά αγαπάς δεν σκέφτεσαι ποτέ τα λεφτά, και αυτό το βλέπουμε και από τον Ερασιτέχνη, βλέπεις τα παιδιά που με τα προβλήματα που υπάρχουν συνεχίζουν να παίρνουν πρωταθλήματα, τα χρήματα είναι απλός να είσαι επαγγελματίας να δουλεύεις όπως πρέπει να είσαι δυνατός να μπορείς να ανταπεξέλθεις.
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός;
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, και πραγματικά πρέπει να βρεθεί μια λύση να μπουν άνθρωποι που να μπορούν να βοηθήσουν γιατί πραγματικά έχει να δώσει πολλά πράγματα ο Ερασιτέχνης και το δείχνουν τα παιδιά ,δεν τα παρατάνε και αξίζουν συγχαρητήρια.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου