ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Τριάρι» με σουτ και επιθετικό ριμπάουντ

«Τριάρι» με σουτ και επιθετικό ριμπάουντ

17 Ιουνίου, 2011 
Ο Ολυμπιακός θα ψάξει για έναν αξιόπιστο σμολ φόργουορντ με τον Χέρστον να βρίσκεται στους υποψήφιους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού εντοπίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στις θέσεις «3» και «4».
Για τη δεύτερη οι εξελίξεις θα καθυστερήσουν, καθώς θα πρέπει πρώτα να γίνει η προσπάθεια για την αποδέσμευση του Ματ Νίλσεν και του Ζόραν Έρτσεγκ.
Στο «3» τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς ακόμα κι αν μείνει ο Κέσελ θα αποκτηθεί ένας σμολ φόργουορντ, ο οποίος θα είναι βασικός.
ΧΕΡΣΤΟΝΤα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού του θα είναι να έχει καλό σουτ και να είναι δυνατός στα επιθετικά ριμπάουντ. Στο συγκεκριμένο τομέα, άλλωστε, πόνεσε πολύ η ομάδα και πρέπει να βρεθεί λύση.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εστιάσουμε σε ονόματα και δεν θα σταματήσουμε να το τονίζουμε για μην παραμυθιάζεται ο κόσμος.
Ο Ίβκοβιτς μαζί με το επιτελείο μελετούν την αγορά και μετά την  1η Ιουλίου θα αρχίσουν τις ουσιαστικές συζητήσεις.
Πάντως μέσα στους υποψήφιους για τη θέση «3», είναι ο Μαλίκ Χέρστον, υπό μια βασική προϋπόθεση: Να μην εξασκήσει το δικαίωμα που έχει να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της.
Σε τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί, καθώς το κασέ του δεν είναι υψηλό και είναι ένα «τριάρι» με εντυπωσιακά αθλητικά προσόντα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός «σκότωσε» τους «ερυθρόλευκους» στο καθοριστικό δεύτερο προημιτελικό μέσα στο ΣΕΦ, έχοντας 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα έξι ήταν επιθετικά.
Ακόμα καλύτερος ήταν στο 4ο ματς μέσα στη Σιένα με 25 πόντους και επτά ριμπάουντ (πέντε επιθετικά). Ο 24χρονος Αμερικανός είναι σε ηλικία ακμής, πηδάει «στον Θεό» και μολονότι δεν είναι «φονιάς» στη περιφέρεια έχει το αξιόπιστο 37% πίσω από τα 6,75.
Να σημειωθεί πως τη Πέμπτη έγινε μια επαφή για τον Τσακ Έιντσον, αλλά δεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει, καθώς ήδη έχει δεχθεί μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Μπαρτσελόνα.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου