ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ανανέωση σε Φετφατζίδη

Ανανέωση σε Φετφατζίδη

Νέο συμβόλαιο με τον Γιάννη Φετφατζίδη είναι αποφασισμένοι να συνάψουν στον Ολυμπιακό, καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν έναν παίκτη με λαμπρό μέλλον.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να καλέσουν τον Γιάννη Φετφατζίδη στην πλατεία Αλεξάνδρας για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον πειραϊκό σύλλογο.
Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά και το χαμηλό προφίλ που κρατά ο Γιάννης Φετφατζίδης, δεν φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φανατικοί οπαδοί του ταλέντου του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι τα "μεγάλα κεφάλια" της ομάδας.


Ο "Φέτφα" με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε, άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε και απέδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα φορώντας την ερυθρόλευκη και ριγωτή.

Ο 21χρονος "ζογκλέρ" αναμένεται να κληθεί μέσα στο καλοκαίρι από την ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Μην ξεχνάμε ότι η διάθεση των διοικούντων είναι να υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένας από αυτούς, κάτι που αποδεικνύει τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με την "γαλανόλευκη" της Εθνικής Ελλάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου