ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Φέρνουν" Φέισα

"Φέρνουν" Φέισα

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην γειτονική Σερβία αναφορικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο ταλαντούχο αμυντικό χαφ της Παρτιζάν, Λιούμπομιρ Φέισα.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό και μετά την απόκτηση του Φράνκο Κοστάνσο και τον δανεισμό του Ιβάν Μαρκάνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.
Μία από αυτές είναι εκείνη του αμυντικού χαφ, καθώς μετά την παραχώρηση του Βραζιλιάνου Ντουντού στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο Ολυμπιακός θέλει έναν ακόμα παίκτη που μαζί με τον Ουρτάδο θα αναλάβουν το ρόλο αυτόν.

Σύμφωνα με τον Τύπο, στην γειτονική Σερβία έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία για ενδιαφέρον του Θρύλου για τον ταλαντούχο αμυντικό χαφ της Παρτιζάν, Λιούμπιμιρ Φέισα, ο οποίος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η χώρα τα τελευταία χρόνια.


Οι φήμες λένε πως την περίπτωση του 22χρονου (14/8/88) παρακολουθεί από κοντά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που γνωρίζει καλά τον παίκτη και τον έχει παρουσιάσει με θέρμη στον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Φέισα ξεκίνησε την καριέρα του στην άσημη Χάιντουκ Κούλα όπου μέσα σε δύο χρόνια είχε 58 συμμετοχές και 2 γκολ. Από εκεί προσέλκυσε το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" του Βελιγραδίου που για να τον αποκτήσουν δαπάνησαν 1,2 εκατομμύρια ευρώ, αρκετά μεγάλο ποσό για τα δεδομένα της Σερβίας. Στην Παρτιζάν πήρε αμέσως φανέλα βασικού και τα δύο πρώτα χρόνια είχε 67 εμφανίσεις και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις εκτοξέυοντας την τιμή του στο μεταγραφικό παζάρι και "ανάγκασε" ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Ωστόσο, κατά την περσινή περίοδο ήταν άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε σχεδόν όλη τη χρονιά εκτός, έχοντας μόνο 3 συμμετοχές.

Ο 22χρονος παίκτης ήταν από τα βασικότερα στελέχη της εθνικής Σερβίας U21 ενώ με την "μεγάλη" εθνική έχει δύο συμμετοχές. Το ντεμπούτο του ήταν εναντίον του Καζακστάν στις 24/11/07 όταν ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής τον πέρασε στο γήπεδο σαν αλλαγή.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και αυτήν τη στιγμή η τιμή του είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου