ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΑΡΙ....




ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΑΡΙ....
 14/6/2011
Από τη στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε το «ναι» για τον Κάρλος Σάντσες, στην διοίκηση του Ολυμπιακού κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να ντύσουν τον Κολομβιανό άσο στα ερυθρόλευκα. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι εξελίξεις θα είναι θετικές και ο παίκτης θα καταλήξει στον Πειραιά.

Οι επιλογές όμως του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή δεν σταματάνε στον Σάντσες, καθώς υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει «τρελές» απαιτήσεις η Βαλενσιέν και να μην δέχεται να συζητήσει στα ποσά που προσφέρει η Ελληνική ομάδα.

Για το λόγο αυτό οι ερυθρόλευκοι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Σουλέι Μουντάρι, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ. Ο παίκτης δεν πρόκειται να μείνει στο Μιλάνο αυτό είναι το μόνο σίγουρο και για το λόγο αυτό αναζητάει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι» του αποφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αυτό είναι σημαντικό... αγκάθι, καθώς είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να του το καλύψουν σε περίπτωση δανεισμού.

Μια λύση είναι να καλύψει μέρος του συμβολαίου η Ίντερ και δεν αποκλείεται αυτό να αποδειχθεί «κλειδί» στην υπόθεση. Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον Σάντσες, αλλά κρατούν «ζεστό» τον Μουντάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου