ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αρέσει ο Σαρμπινί στον Ντάρκο

Αρέσει ο Σαρμπινί στον Ντάρκο

Ο 24χρονος μέσος της Χάιντουκ, Ανάς Σαρμπινί, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που θεωρείται από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την βαλκανική αγορά. (vid)
Την περίπτωση του Κροάτη μεσοεπιθετικού της Χάιντουκ Σπλιτ, Ανάς Σαρμπινί, φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αφού τον θεωρεί ιδανικό για να ντουμπλάρει τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο δημιουργικό κομμάτι των κεντρικών χαφ της ομάδας.
Ο Κροάτης θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών στην Κροατία και δεν είναι τυχαίο ότι οι συμπατριώτες του, τον χαρακτηρίζουν ως "νέο Μπόμπαν" παρομοιάζοντάς τον με την πάλαι ποτέ δόξα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Ο Σαρμπινί είναι "μάγος" με την μπάλα στα πόδια ενώ διαθέτει ένα δεξί πόδι με σουτ- κεραυνό, που του δίνει την δυνατότητα να σουτάρει από μακριά. Ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο στην ΝΚ Ριέκα όπου αγωνίστηκε 4 χρόνια (2005-09) έχοντας 83 συμμετοχές και 29 γκολ και 19 ασσίστ. Από το 2009 αγωνίζεται με τα χρώματα της Χάιντουκ έχοντας 49 εμφανίσεις και 8 γκολ και 18 ασσίστ.

Με την εθνική ομάδα της Κροατίας έχει μόλις μία συμμετοχή, εναντίον της Αγγλίας το 2009, καθώς οι θέσεις των κεντρικών χαφ είναι "κλεισμένες από τους Κράνιτσαρ και Μόντριτς.

Δείτε βίντεο του Ανάς Σαρμπινί:


Anas Sharbini by Zamponakos
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου