ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ένας χρόνος γεμάτος από επιτυχίες με «οδηγό» τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ένας χρόνος γεμάτος από επιτυχίες με «οδηγό» τον Βαγγέλη Μαρινάκη

17 Ιουνίου, 2011 
Ήταν 18 Ιουνίου του 2010 όταν έγινε η αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνεται κάτοχος του 67% των μετοχών και να είναι ο νέος ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Ο ηγέτης του Θρύλου που ανέλαβε τα… ηνία από τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον πρόεδρο των επιτυχιών, έδειξε με το «καλημέρα» τις προθέσεις του καθώς σε χρόνο ρεκόρ έφερε τον Βαλβέρδε στο λιμάνι και παρά τον σοκ του πρόωρου αποκλεισμού από την Ευρώπη, φρόντισε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Στην κορυφή της Ελλάδας, βάζοντας ταυτόχρονα και τις βάσεις για την Ευρωπαϊκή «εκτίναξη».
marinakis_kokkalis111Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα και παρά το «στενό» χρονικό διάστημα, οι επιτυχίες είναι ήδη πάρα πολλές. Από την απόλυτη κυριαρχία στην Ελλάδα και την κατάκτηση του τίτλου με 13 ολόκληρους βαθμούς από τους δεύτερους και 23 (!) από τους τρίτους, ο ερχομός παικτών που κάνουν την διαφορά και κάνουν τον κόσμο να παραληρεί, η οικονομική ευρωστία και συνέπεια, στοιχεία άγνωστα για τους υπόλοιπους, και πάνω από όλα η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων που απαιτούνται για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η ψαλίδα στην Ελλάδα και να μικρύνει στην Ευρώπη, είναι λίγα από τα «κατορθώματα» του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Του ηγέτη του Ολυμπιακού, που υποσχέθηκε 20 ακόμα πρωταθλήματα και όπως ξέρουν όλοι, τον λόγο του τον κρατά… Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Γιατί, ένας «πρωταθλητής», όπως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα επαγγελματικά του και γενικότερα στην ζωή του, ταιριάζει απόλυτα με τον πρωταθλητή σε όλα τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα.
Χρόνια Πολλά κ. πρόεδρε και σε ευχαριστούμε για την νοστιμότατη… τούρτα που μας κέρασες στον πρώτο χρόνο της παρουσίας σου στον Ολυμπιακό. Και τα καλύτερα έπονται… Είμαστε σίγουροι για αυτό.
Τι έγινε στις 18 Ιουνίου 2010
Για να φτάσουμε ως εδώ, πριν από ένα χρόνο ακριβώς συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά το τέλος της συνάντησης που κράτησε περίπου 4 ώρες, οι δύο άνδρες μίλησαν στους δημοσιογράφους, με πρώτο τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος: «Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».
Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης που είχε πει τα εξής: «Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ότι είπαμε και κάναμε, το κάναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό».
Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν και οι πρώτες δηλώσεις που είχαν γίνει τότε…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου