ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ώρα αναχωρήσεων

Ώρα αναχωρήσεων

O Ολυμπιακός προχώρησε ήδη στην δεύτερη μεταγραφή του (Κοστάνσο, Μαρκάνο) ενώ βρίσκεται κοντά και στον Κάρλος Σάντσες. Παράλληλα όμως θα αρχίσουν και οι ...αναχωρήσεις από τους Πειραιώτες, αφού η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε για ρόστερ μάξιμουμ των 25 παικτών, είναι δεδομένη.
Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τους Φράνκο Κοστάνσο και Ιβάν Μαρκάνο, ενώ είναι σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με την Βαλενσιέν, προκειμένου να αγοράσει τον 25χρονο Κολομβιανό μέσο, Κάρλος Σάντσες, από τον γαλλικό σύλλογο.
Παράλληλα όμως θα ξεκινήσουν και οι ...αναχωρήσεις στο μεγάλο Λιμάνι, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να έχει υπό τις οδηγίες του ένα σχετικά μικρό ρόστερ, που δεν θα ξεπερνά τους μάξιμουμ 25 ποδοσφαιριστές. Άλλωστε και ο Εντουάρντο Μαθία, εκτός από το να βρει παίκτες που θα έρθουν στον Ολυμπιακό, έχει αναλάβει και την αποστολή να εντοπίσει συλλόγους προκειμένου να παραχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι τους παίκτες εκείνους οι οποίοι περισσεύουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ήδη οι Ντουντού Σεαρένσε (μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μινέϊρο), Ούρκο Πάρντο (ελεύθερος), Ραούλ Μπράβο (ελεύθερος), Ζαουάντ Ζαϊρί (ελεύθερος) και Αντώνης Νικοπολίδης (αποσύρθηκε) αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο και κάμποσοι ακόμη αναμένεται να τους ακολουθήσουν στην έξοδο. Σίγουρα στα πλάνα του Βαλβέρδε για την επόμενη σεζόν δεν βρίσκονται οι Κώστας Μήτρογλου, Γιώργος Γκαλίτσιος, ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Κρίστιαν Νέμεθ, Ματ Ντάρμπισιρ, Ντένις Επστάιν και Ντένις Ρόμενταλ.

Οι άνθρωποι του των Πειραιωτών και βασικά ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Εντουάρντο Μαθία, βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδων για να παραχωρήσουν τους παίκτες, είτε με τη μορφή δανεισμού (τους Έλληνες) είτε με ελεύθερη μεταγραφή (Επστάιν, Ρόμενταλ, Νέμεθ). Για τον Ρόμενταλ έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Κοπεγχάγη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο, ενώ για τον Γερμανό παραμονεύουν οι μισές ομάδες της Super League. Ο Ματ Ντάρμπισιρ φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Κάρντιφ και Ίπσουιτς αλλά και σε αυτήν την περίπτωση το ενδιαφέρον είναι ακόμη φιλολογικό.

Πιθανή, εφόσον υπάρξει η ανάλογη πρόταση, θα πρέπει να θεωρείται και η πώληση ενός εκ των Μάρκο Πάντελιτς ή Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς επίσης και του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βγάλει στο "σφυρί" τους συγκεκριμένους παίκτες αλλά αν εμφανιστεί σύλλογος που θα προσφέρει αρκετά χρήματα, τότε οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρηση τους. Εννοείται πως αν φύγει κάποιος από τους τρεις προαναφερθέντες, θα αντικατασταθεί άμεσα.

Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Βαλεριάνος, Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης, Μονιάκης, Σουμπίνιο
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου