ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ντε Γκρόσο: «Έρχομαι χωρίς να το σκεφτώ!»

Ντε Γκρόσο: «Έρχομαι χωρίς να το σκεφτώ!»

14 Ιουνίου, 2011 
Ο Κριστιάνο ντελ Γκρόσο σε δηλώσεις του στην «Εξέδρα» ανέφερε ότι έχει ως όνειρο του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.  Παράλληλα, οι Ιταλοί, για να κάνουν πιο…πικάντικο το θέμα, εμπλέκουν Ολυμπιακό και ΠΑΟ και ο Κριστιάνο σχολίασε σχετικά:
- Το όνομά σου έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τον ελληνικό Τύπο, καθώς εμπλέκεται τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζέρ σου επιβεβαίωσε ότι έχεις προταθεί. Εσύ είσαι θετικός να αγωνιστείς στην Ελλάδα;
de groso«Εννοείται πως είμαι! Δεν θα το σκεφτώ καθόλου. Είναι τιμή μου που δύο τόσο μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φέρονται να έχουν ασχοληθεί μαζί μου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, γιατί πάντα ήθελα να ζήσω την εμπειρία στο εξωτερικό και να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου. Πώς θα ήταν δυνατόν να είμαι αρνητικός; Προς το παρόν δεν έχω κάποια επαφή ή επικοινωνία. Ελπίζω όμως να συμβεί κάτι και να υπάρξει εξέλιξη».
- Στην Ιταλία όμως ακούγεται ότι υπάρχει πρόταση από την Τσεζένα και, λόγω της καλής σχέσης που έχεις με τον νέο τεχνικό, Μάρκο Τζιαμπάολο, μπορεί και να την αποδεχτείς.
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Τσεζένα, ωστόσο θα είναι κάτι που θα συζητηθεί στην περίπτωση που τελικά μείνω στην Ιταλία. Τότε θα κάτσω να δω τι προτάσεις υπάρχουν και τι προοπτικές και θα καταλήξω».
- Γνωρίζεις, ωστόσο, ότι υπάρχει έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση;
«Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πάντα σαν σωστός επαγγελματίας. Αυτό που γνωρίζω, είναι ότι πρόκειται για δύο ισχυρούς συλλόγους, γνωστούς στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για μένα να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Επομένως, πρέπει πρώτα να δω τι ακριβώς συμβαίνει και αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη και στη συνέχεια να αξιολογήσω με βάση τι είναι καλύτερο για μένα».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου