ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Μεταγραφές με… δανεικά

Μεταγραφές με… δανεικά

17/06/2011
Μεταγραφές με… δανεικά 
Το ενδεχόμενο να πάρουν δάνειο για να κινηθεί τη μεταγραφική περίοδο η ομάδα σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, αν δεν προχωρήσουν σύντομα οι περιπτώσεις των πωλήσεων. Πιέζει για επιστροφή Μάτος ο Φερέιρα, ενώ ψάχνει για φορ, τη στιγμή που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Τζιμπρίλ Σισέ και Λάτσιο. Σήμερα λήγει η προθεσμία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και πλην του Αδαμάντιου Πολέμη, κανένας άλλος μέτοχος δεν έχει καταθέσει χρήματα και κανένας δεν φέρεται διατεθειμένος να το πράξει. Η δυνατότητα καταβολής χρημάτων θα παραμείνει ανοιχτή για λίγο καιρό ακόμα, αλλά με τη διάθεση που… δεν υπάρχει, η διοικούσα επιτροπή των «πρασίνων» δεν θα έχει την απαραίτητη δυναμική ρευστότητας ώστε να προχωρήσει στη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Ο Δημήτρης Γόντικας, όπως και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιμένει πωλήσεις παικτών ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα, κάτι που θα καθυστερήσει πιθανότατα το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι ορατό το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΠΑΕ σε δανεισμό, ώστε να καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες της και να μην είναι αναγκασμένη να περιμένει να πουληθούν κάποιοι παίκτες. Επιθυμία του Φερέιρα είναι να έχει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας έτοιμο ή σχεδόν έτοιμο το ρόστερ της επόμενης σεζόν για να μπορεί να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Πιέζει για Μάτος, ψάχνει επιθετικό

Το κενό που άφησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θέλει να καλύψει με τον Μαρσέλο Μάτος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού θεωρεί τον Βραζιλιάνο ιδανικό αντικαταστάτη του συμπατριώτη του και σίγουρη λύση για τη μεσαία γραμμή. Βλέποντας, ωστόσο, ότι ο 27χρονος χαφ θέλει να παραμείνει στην Μποταφόγκο έχει αρχίσει έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον μάνατζέρ του, Κάρλος Λέιτε, προσπαθώντας να τον πείσει να επιστρέψει με θέληση για δουλειά και όχι αναγκαστικά, λόγω του ότι δεν μπορεί να τον αγοράσει η Μποταφόγκο.

Εκτός όμως από τον Μάτος, ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει και πολλές περιπτώσεις επιθετικών για να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αποχωρεί. Ο Φερέιρα έχει δημιουργήσει μια μακρά λίστα και πλέον κάνει το ξεκαθάρισμα ώστε να καταλήξει σε αυτούς που θεωρεί ιδανικούς για τη θέση. Τα ονόματα είναι πάρα πολλά, τόσο από την Πορτογαλία, όσο και από τη Λατινική Αμερική, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Διαφορά Λάτσιο-Σισέ

Στις ετήσιες απολαβές του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται να «κολλάει» προς το παρόν το θέμα της μεταγραφής του Γάλλου στη Λάτσιο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί πρόταση ύψους 1.3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ποσό αρκετά μικρότερο από τα 2+ που παίρνει στους «πράσινους». Επίσης, εκτός του οικονομικού, υπάρχει και το θέμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών των Ρωμαίων, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα συνθήματα που έχουν πει κατά καιρούς για μαύρους παίκτες, ακόμα και της ομάδας τους.

Από την άλλη πλευρά, λίγα είναι και τα χρήματα που προσφέρουν οι «λατσιάλι» στον Παναθηναϊκό. Οι Ιταλοί δίνουν ένα ποσό γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ στο «τριφύλλι» για τον Σισέ, ποσό που δεν κρίνεται ικανοποιητικό από τους διοικούντες την ομάδα. Οι επαφές με τους Τάρε και Μοράμπιτο θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φτάσουν σε συμφωνία.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου