ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αποχωρεί ο Κέσελ

Αποχωρεί ο Κέσελ 

14/06/2011 

 

Χωρίς τον Μάρκο Κέσελ στο ρόστερ του θα πορευτεί την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζουν και τα σέρβικα δημοσιεύματα. Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα «novosti.rs», ο Σέρβος φόργουορντ απογοήτευσε τη φετινή περίοδο και από τη διοίκηση εξετάζονται δύο ενδεχόμενα. Ή να πουληθεί ή να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Το δημοσίευμα δεν απέχει από την πραγματικότητα, αφού όντως το κλίμα στο λιμάνι είναι βαρύ για τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα. Ο 23χρονος ήρθε με καλές περγαμηνές στον Θρύλο ως επιλογή του Ντούντα ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Σερβία στο Μουντομπάσκετ, όμως δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, ο Ίβκοβιτς τα… έψαλλε στον παίκτη μετά τη λήξη της φετινής περιόδου, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Κέσελ υπέγραψε για τρία χρόνια το περασμένο καλοκαίρι, όμως στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι δεν πρόκειται να πιάσει τη 1 από τις 6 θέσεις των ξένων για του χρόνου.

Έτσι είτε θα παραχωρηθεί δανεικός σε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να καλύψει τις ετήσιες απολαβές του, είτε θα αποχωρήσει για άλλες… πολιτείες αν γίνει πρόταση για την απόκτηση του.
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου