ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Συνεχίζει την ερευνά ο «Ντούντα»

Συνεχίζει την ερευνά ο «Ντούντα»

17 Ιουνίου, 2011 
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται κάποια στιγμή στην Αθήνα, αλλά και στη Σερβία δεν χάνει το χρόνο του. Επί καθημερινής βάσης βρίσκεται σε επαφή με το επιτελείο του στην Αθήνα και τη διοίκηση, ενώ έχει κάνει αρκετές συναντήσεις με ατζέντηδες στο Βελιγράδι.
ΙΒΚΟΒΙΤΣΆλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί από τους πιο ισχυρούς εκπροσώπους παικτών είναι Σέρβοι. Ο Μίσκο Ρασνιάτοβιτς, στον οποίο «ανήκουν» ο Σπανούλης, ο Νίλσεν και ο Κέσελ έχει έδρα το Βελιγράδι, ενώ ο Ράντε Φιλίποβιτς ο οποίος «έχει» τον Νεστέροβιτς και πλέον τον Μαυροκεφαλίδη, συχνά πυκνά βρίσκεται στη πατρίδα του, αν και τα γραφεία του είναι στο Λος Άντζελες της Αμερικής.
Ο «Ντούντα», λοιπόν, συνεχίζει την ερευνά και μην περιμένετε πριν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου να υπάρξουν εξελίξεις. Από τη μια γιατί βρίσκονται σε εκκρεμότητα τα θέματα των Νίλσεν-Έρτσεγκ και το κυριότερο γιατί όλοι περιμένουν το λοκ-άουτ του ΝΒΑ.
Προσοχή όμως! Μη νομίζετε ότι παίκτες με συμβόλαιο, όπως για παράδειγμα ο Κλέιζα που αγωνιζόταν στην ομάδα, θα βρεθούν στο στόχαστρο. Αυτοί απαγορεύεται να. πειραχτούν, διότι με το που τελειώσει το λοκ-άουτ είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις ομάδες τους, όπως είχαμε εξηγήσει για τον Πέκοβιτς.
Θα εξετασθούν οι ελεύθεροι παίκτες που θα έχουν λογικές απαιτήσεις και δεν θα αξιώσουν όρο επιστροφής στο ΝΒΑ, σε περίπτωση λήξης του λοκ-άουτ.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου