ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑ......

Επαφές για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

14/06/2011
Επαφές για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Έμπρακτα αποδεικνύεται η πρόθεση των αδελφών Γιαννακόπουλων να απεμπλακούν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως επιβεβαιώνεται απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, που έχει ρόλο διαμεσολαβητή προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών της ομάδας σε Αμερικανούς επενδυτές.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει εκφράσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα την επιθυμία της να απεμπλακεί από την «πράσινη» ΚΑΕ και φαίνεται ότι οι συζητήσεις για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο έχουν ήδη αρχίσει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αρχίσει τις επαφές με τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, πρόεδρο της εταιρίας Galatioto Sports Partners που ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ομάδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 60χρονος Αμερικανός, μετέφερε το ενδιαφέρον επενδυτών - δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για αυτούς - για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας. Οι πρώτες πληροφορίες... έκαναν λόγο για ταξίδι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη Νέα Υόρκη όπου και έγινε η συνάντηση με τον Γκαλατιότο ωστόσο ο τελευταίος, με δήλωσή του στο www.sday.gr ξεκαθάρισε ότι η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, που όπως όλα δείχνουν θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

www.sport-fm.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου