Ο επονομαζόμενος και... νέος Βίντιτς του σερβικού ποδοσφαίρου ο αμυντικός μέσος της Παρτιζάν, Στέφαν Σάβιτς, φέρεται σύμφωνα με την «Kurir» να βρίσκεται μεταξύ Ολυμπιακού και Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα καλά στο δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας με μια διαφωνία. Ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι η Παρτιζάν δεν πουλά τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 10 εκ. ευρώ και προσθέτει ότι στα χέρια της έχει προτάσεις που κυμαίνονται από 8 έω 9,5 εκ. ευρώ (!). Κάπου εδώ κάτι δεν κολλάει.

Η διοίκηση του Θρύλου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα κάνει το παν για να ενισχύσει την ομάδα με τους παίκτες που θέλει ο Βαλβέρδε, ωστόσο έχει επίσης καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει κιόλας με τις κινήσεις της. Χωρίς αμφιβολία λοιπόν οι απαιτήσεις των Σέρβων είναι σκέτη πρόκληση, όσο... νέος Βίντιτς κι αν είναι ο 20χρονος αμυντικός μέσος.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Σάβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόρτσα την σεζόν 2008-09. Τον Αύγουστο του 2010 τον απέκτησε η Παρτιζάν με συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Την ίδια σεζόν αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης στο Μαυροβούνιο. Χάρη στις εμφανίσεις του στο σερβικό πρωτάθλημα προσέλκυσε το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Τσέλσι και η Αρσεναλ ενώ έχει χαρακτηριστεί ως ο «νέος Βίντιτς».