ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πήρε το 23 ο Μαρκάνο

Πήρε το 23 ο  Μαρκάνο

16/06/2011


Παρουσιάστηκε σήμερα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ιβάν Μαρκάνο... Ο 24χρονος αμυντικός, αφού πρώτα πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε το μονοετή δανεισμό του, εν συνεχεία έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, οριοθετώντας τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας του.
Ο Ισπανός τόνισε αρχικά: «Έχω μιλήσει εκτός από τον Βαλβέρδε και με τον Φουστέρ. Περισσότερο όμως με τον Βαλβέρδε. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω την ομάδα πολύ καλά, γνωρίζω τους νέους μου συμπαίκτες και ειδικά ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που θέλει να ξαναπάρει το πρωτάθλημα».

Αναφορικά με την αγαπημένη του θέση (στόπερ ή αριστερός μπακ), απάντησε πως «νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ και στις δύο θέσεις. Και στη Βιγιαρεάλ, και στην Χετάφε έχω αποδώσει και στις δύο θέσεις».

Όσο για το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Βαλβέρδε, υποστήριξε πως «μου είπε ότι θα με υπολογίζει ανάλογα με τις συνθήκες κάθε αγώνα», ενώ για το συμβόλαιό του είπε: «Αρχικά έχω έρθει για ένα χρόνο. Αν και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες, τότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Με τη σειρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Μαρκάνο στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αν και είναι νέος σε ηλικία, έχει την εμπειρία από συμμετοχές στην Ισπανία και την Ευρώπη. Είναι επιλογή του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου. Θα βοηθήσει την ομάδα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τόσο στην περίπτωση του Ιβάν, όσο και του Κοστάνσο υπήρχαν και άλλες ομάδες που τους ήθελαν, αλλά οι παίκτες επέλεξαν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό που έγιναν αυτές οι δύο μεταγραφές, γνωρίζοντας όλες τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν».

Για τις επόμενες κινήσεις, ο κ. Βρέντζος σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε. Είναι πάγια τακτική μας να μην ανακοινώνουμε κάτι αν δεν έχει τελειώσει. Να είστε σίγουροι ότι θα ενισχυθεί η ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι τις 4 Ιουλίου θα έχουν γίνει οι κινήσεις που πρέπει».
 ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΙΒΑΝ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου