ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πόσο αποτυχημένοι είστε...(video)

Πόσο αποτυχημένοι είστε...(video)
18/06/2011

Του Μιχάλη Βελτσίστα

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια... Και από τον Αδαμίδη αλλά και από τους προκατόχους του. Ο πρόεδρος της ΑΕξάρας μίλησε με καμάρι για το νέο ΥΠΕΡσύγχρονο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα (made by Νίκος Νοτιάς) αλλά και για τον ΑΙΩΝΙΟ στόχο της ΑΕΚ, το ...πρωτάθλημα!


«Το γυμναστήριο είναι υπερσύγχρονο. Τα περισσότερα από τα όργανα είναι καινούργια, ενώ το εμβαδόν του χώρου είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα. Έχω ρωτήσει γι’ αυτό και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού», είπε ο Αδαμίδης στη συνέντευξή του. Μα καλά το πρόβλημά του προέδρου της Κούλας είναι να το έχει μεγαλύτερο το ...προπονητικό κέντρο του από εκείνα του Θρύλου και του βάζελου; Όμως είναι λογικό! Λίγο οι έξι φάπες που έπεσαν στο «Γ. Καραϊσκακης», λίγο η ζέστη του Ιούνη, δικαιολογημένος ο Σταύρακας.

Ο ΜΕΓΑΣ Αδαμίδης συνέχισε: «Το φετινό Κύπελλο κατακτήθηκε μετά από πολύ κόπο. Μετά από μεγάλες εκτός έδρας νίκες στη Λάρισα, στην Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό και φυσικά με τον Ατρόμητο στον τελικό. Τα έκτροπα, όντως, ήταν πολύ δυσάρεστα. Προέρχονται, όμως, από μια πολύ μικρή μάζα και τα καταδικάσαμε αμέσως». Ε, όχι και αμέσως ρε πρόεδρε. Σου πήρε λίγο χρόνο να συνέλθει από το ...μεθύσι της νίκης του Κυπέλλου. Και το ανέκδοτο περί δυσάρεστων έκτροπων το έχουμε ξανακούσει. Έκτροπα δεν είναι μόνο το επεισόδια και τα «ντου» των οπαδών στα γήπεδα. Έκτροπα είναι και οι ...συμπεριφορές των προέδρων των συλλόγων. Σαν τη δική σας τη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο. Μήπως να σας το θυμίσουμε κύριε Αδαμίδη;

Δείτε το ξανά



Στη συνέχεια ο Σταύρακας είπε: «Στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι όλοι αυτοί να φύγουν από το γήπεδο της -και από τα ελληνικά γήπεδα γενικότερα. Προσθέσαμε ένα τρόπαιο φέτος και στόχος μας είναι να προσθέσουμε και άλλα τρόπαια στην μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ. Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι το πρωτάθλημα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ». Κάποτε στόχος της ΑΕΚ ήταν το πρωτάθλημα. Τώρα είναι τα πλέι οφ και η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι εκεί είστε εσείς οι ΑΕΚτζήδες... Γιατί η δεύτερη θέση είναι καπαρωμένη από τον Παναθηναϊκό. Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή!

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου