ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πήρε Μαρκάνο!

Πήρε Μαρκάνο!

15/06/2011
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος φτάνει στις 5.30 στην Αθήνα για τις υπογραφές!

Ο Ισπανός άσος θα παίξει την επόμενη σεζόν στον Θρύλο, δανεικός από την Βιγιαρεάλ, καθώς οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να αρπάξουν τον παίκτη από την Οσασούνα που είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολη. Στην Ισπανία ταξίδεψε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να αποσπάσει τη συγκατάθεση της Βιγιαρεάλ για τον δανεισμό του Μαρκάνο, παρότι η ομάδα του ήθελε να τον δώσει στην Οσασούνα.

Μέτρησε πολύ, εκτός από τους εξαιρετικούς χειρισμούς της διοίκησης Μαρινάκη, και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, να ζήσει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 23χρονος άσος που μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του αριστερού στόπερ όσο και σε αυτή του αριστερού μπακ θα φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Πρόκειται για ακόμη μία μεταγραφική επιτυχία του Ολυμπιακού μετά από εκείνη της απόκτησης Κοστάντσο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει επιτυχώς στο πλάνο που έχει χαράξει η διοίκηση με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή για την ενίσχυση της ομάδας στη νέα περίοδο.

Το who is who του Μαρκάνο

Ο Μαρκάνο γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1987 στο Σανταντέρ και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Σε αυτήν έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αρχικά από τη Β’ ομάδα και στη συνέχεια με την πρώτη.

Τη σεζόν 2006-07 έκανε συνολικά 32 συμμετοχές και οι εμφανίσεις του τον έφεραν στην πρώτη ομάδα. Την επόμενη σεζόν. ένας τραυματισμός τον έβγαλε εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Πέρυσι, ο 24χρονος έπαιξε δανεικός στην Χετάφε από την Βιγιαρεάλ (αποκτήθηκε το 2009 και έπαιξε 16 ματς στο πρωτάθλημα), ήταν βασικός σε όλη την διάρκεια της σεζόν και φέτος ήρθε με τη μορφή δανεισμού στον Θρύλο. Αν μη τι άλλο, πολύ καλή προσθήκη για τους Πειραιώτες.



www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου