ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Βελίτσκοβιτς εφόσον μείνει ελεύθερος (VIDEO)

Βελίτσκοβιτς εφόσον μείνει ελεύθερος (VIDEO)

Πέμπτη 16, Ιούνιος 2011

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Βελίτσκοβιτς και είναι έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Σέρβου φόργουορντ εφόσον μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν χρόνο επιπλέον. Δείτε το βίντεο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς. Η πειραϊκή ΚΑΕ παρακολουθεί την περίπτωση του 25χρονου (5/10/1986) πάουερ-φόργουορντ και είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του εφόσον ο Σέρβος διεθνής μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα για έναν χρόνο επιπλέον, αλλά λόγω ότι την σεζόν που πέρασε πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, σκέφτεται να αποχωρήσει φέτος από την Ρεάλ. Δεν ενθουσιάζονται στην προοπτική της παραμονής του Βελίτσκοβιτς στην Μαδρίτη ούτε και οι ιθύνοντες της "βασίλισσας", οπότε και εκείνοι με την σειρά τους εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποδεσμεύουν δίνοντας του μία αποζημίωση για να γλιτώσουν και το υψηλό ετήσιο κασέ του.


Αυτή την στιγμή, βέβαια, στην Μαδρίτη ψάχνουν πρώτα για νέο προπονητή, οπότε δεν υπάρχει αρμόδιος στο τεχνικό τιμ ώστε να δώσει την συγκατάθεση του είτε για την παραμονή, είτε για την αποχώρηση του Σέρβου πάουερ-φόργουορντ. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, αναμένουν τις εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Βελίτσκοβιτς-Ρεάλ ώστε να κινηθούν ανάλογα. Μάλιστα και ο ατζέντης του Βελίτσκοβιτς, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, ο οποίος τυγχάνει να συνεργάζεται και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μείνει ελεύθερος. Αυτό που έκανε εντύπωση, πάντως, είναι η πρόσφατη ατάκα του πως: "Ο Νόβισα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Παναθηναϊκό, λόγω ότι έχει προπονητή τον Ομπράντοβιτς,τον οποίο επίσης αντιπροσωπεύω, οπότε δεν γίνεται".

Ο Νόβισα Βελίτσκοβιτς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα "4άρια" στην Ευρώπη, με τον ύψους 2.05, Σέρβο φόργουορντ, να έχει την ικανότητα να παίξει και στο "3". Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει εξαιρετική άποψη για την ποιότητα του παίκτη, ο οποίος ύστερα από την πενταετή του θητεία στην Παρτιζάν (2004-2009) πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Ιούνη του 2009, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την "βασίλισσα". Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδα του και θεωρείται δεδομένο πως θα λάβει μέρος στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.


Novica Velickovic by bouklesto18

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου