ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε αποφασίσει να πουλήσουμε τον Παναθηναϊκό»


ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ...ΛΛΑ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗ Ο ΠΟΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΧΙ ΑΛΑ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ....ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ (ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΕΙΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΠΙΛΑ ΟΠΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ...ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!!!!
ALEX WEB RADIO/TV

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Από πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε αποφασίσει να πουλήσουμε τον Παναθηναϊκό»


panathinaikos dimitris giannakopoulosΟ γιος του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103.3», αναφέρθηκε στις συζητήσεις των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» με την «Galatioto Sports Partners» για την πώληση της ΚΑΕ. Ο κύριος Γιαννακόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως η οικογένειά του είχε αποφασίσει από πέρυσι το καλοκαίρι να πουλήσει τους «πράσινους».


Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Γιαννακόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103.3»

Για το αν πωλείται ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ναι. Η οικογένεια έχει πάρει μια απόφαση από πέρυσι το καλοκαίρι να σταματήσει να ασχολείται. Η αγάπη δε σταματά ποτέ».
Γιατί δεν αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο ίδιος: «Ο πατέρας μου είχε την τύχη να έχει δύο αδέλφια που μοιράστηκαν κάποιες επιχειρήσεις. Εγώ δυστυχώς είμαι μόνος, δεν μπορώ να τα μοιράσω και να δώσω τη σωστή προσοχή και τον χρόνο που απαιτείται στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω το χρόνο να τον κρατήσω στα επιθυμητά επίπεδα, αυτά που ζητά όλος ο κόσμος».
Για το αν έγινε κάποια συνάντηση για το θέμα της πώλησης της ΚΑΕ στη Νέα Υόρκη: «Καθ’ ολη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν και κάτω από άκρα μυστικότητα εξάντλησα όλες τις πιθανότητες για κάποιο Έλληνα αγοραστή, ένα καλό Παναθηναϊκό. Είχαμε επαφές με κάποιους, υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε κανένα που να μπορεί να δεσμευτεί. Με τον κ. Κοπελούζο δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Επειδή είναι οικογενειακοί φίλοι γνωρίζω ότι δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν με αθλητικά.
Από τη στιγμή που δε βρέθηκε Έλληνας αναγκάστηκα για επαφές στο εξωτερικό. Δεν έχω συναντηθεί ο ίδιος με τον κ. Γκαλατιότο, αλλά συνεργάτες μου. Έγινε μαζί τους επαφή. Εγώ έχω μιλήσει τηλεφωνικώς. Αν χρειαστεί να ταξιδέψω εκεί ή να τον καλέσω στην Ελλάδα θα γίνει. Πιστεύω πως Αμερικανός επενδυτής θα μπορέσει να το κοιτάξει μόνο βλέποντας την περίπτωση επέκτασης στο ΝΒΑ».
Για το αν έχει κάνει και άλλες επαφές: «Εχω κάνει επαφές και με επενδυτικούς οργανισμούς, που δεν θα ήθελα να συζητήσω».
Για το δημοσίευμα του Forbes: «Νομίζω ότι έγινε διαστρέβλωση από κάποιο ελληνικό σάιτ και το έχουν βγάλει διαφορετικά. Το δημοσίευμα έχει ερωτηματικό».
Για το αν υπάρχει κόντρα με μερίδα οπαδών και αν αυτή επηρεάζει στην απόφαση για πώληση: «Κανένα θέμα δεν υπάρχει με καμία μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».
Για το ενδεχόμενο να αργήσει πολύ να βρεθεί νέος επενδυτής: «Είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε όταν και αν συμβεί».
Για την περίπτωση που δεν θα βρεθεί κάποιος για να αγοράσει την ΚΑΕ: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο σενάριο. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟ είναι το πιο δυνατό brand name στον χώρο της Ευρώπης είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρεθεί».
Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να αναλάβει ο επόμενος πως θα λειτουργεί η ομάδα;: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο γι’ αυτό. Εγώ προσπαθώ να εξασφαλίσω την επόμενη μέρα».
Για το αν ο Ομπράντοβιτς γνωρίζει για το συγκεκριμένο θέμα: «Τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μας και πολύ σύντομα σαν οικογένεια θα κάτσουμε να τα συζητήσουμε όλοι μαζί».
Για όσους δεν φαντάζονται τον Παναθηναϊκός χωρίς Γιαννακόπουλους: «Οσο στενοχωριούνται αυτοί, άλλο τόσο κι εγώ. Ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι είναι ακόμη πιο επιτυχημένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Για το αν η οικονομική κρίση σχετίζεται με την απόφασή τους να πωλήσουν την ΚΑΕ: «Όντως η Ελλάδα περνά τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά οι λόγοι που έχουμε αποφασίσει να φύγουμε δεν είναι οικονομικοί».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι που να αλλάξει άποψη στην οικογένεια για την ενασχόλησή της με την ομάδα: «Το έχουμε σκεφτεί πολύ. Για να σας λέω ότι είναι ομόφωνη απόφαση της οικογένειας, είναι κάτι που δεν αλλάζει».
Για το αν είχε συμφωνήσει με τον κύριο Βγενόπουλο για αγορά της ΠΑΕ και στην πορεία ο πρώτος άλλαξε γνώμη: «Το κομμάτι της ΠΑΕ έχει κλείσει για μένα καιρό και από όσο γνωρίζω και για τον πατέρα μου και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ. Τώρα υπάρχει ο κ. Γόντικας…»
Τέλος, για το τι είχε συμβεί τότε, αν όντως αθέτησε κάποια συμφωνία ο κύριος Βγενόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια δύσκολη περίοδο και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δημιουργήσω περαιτέρω προβλήματα σε όσους τρέχουν τώρα την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου