ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η παρουσία του προέδρου Μαρινάκη στο Σοφικό (VIDEOS)

Η παρουσία του προέδρου Μαρινάκη στο Σοφικό (VIDEOS)

18 Ιουνίου, 2011 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πει πολλές φορές, ότι έχει μια μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, κάτι που αποδεικνύεται όχι μόνο μέσα από το φιλανθρωπικό του έργο, όπου έχει βοηθήσει ουκ ολίγα ιδρύματα που αφορούν πονεμένες παιδικές ψυχές, αλλά και μέσα από το ότι αλλάζει εκ βάθρων τη λειτουργία των ακαδημιών.
marin3Και όπως είναι λογικό, ο άνθρωπος που χτίζει αυτή τη στιγμή τη νέα αυτοκρατορία ή αν θέλετε να συνεχίσει και να τη γιγαντώσει, πέρα από τα Ελληνικά σύνορα, δε θα μπορούσε να λείψει από αυτό το «μίτινγκ» των ακαδημιών.
Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων έφτασε στο Σοφικό λίγα λεπτά μετά τις 20:30 και αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης της κατασκήνωσης, κατευθύνθηκε πεζός, συνοδευόμενος από τον κύριο Παύλου, προς τα κεντρικά γραφεία συντονισμού που είχαν στήσει οι προπονητές, για τον έλεγχο της διοργάνωσης.  Την ώρα που αφίχθη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σε ένα από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων, διεξαγόταν αγώνας μεταξύ των… προπονητών που στεγάζονται στο Ρέντη, με αντίπαλους αυτούς της περιφέρειας υπό το γερακίσιο βλέμμα του διαιτητή … Γιώργου Αμανατίδη. Μετά λοιπόν από σύντομη συζήτηση με τους υπεύθυνους των ακαδημιών, κατευθύνθηκε στο γήπεδο του ράντσου για να παρακολουθήσει από κοντά το.. υπερθέαμα που προσέφεραν οι προπονητές των 2 ομάδων όπου γνώρισε την αποθέωση από τους πιτσιρικάδες που παρακολουθούσαν τον αγώνα.



Από κει κατευθύνθηκε προς το θέατρο της κατασκήνωσης, όπου αποθεώθηκε ξανά πριν την ομιλία του, που είχε αποδέκτες παιδιά, αλλά και γονείς.



Το πανδαιμόνιο που επικράτησε όταν ο κύριος Μαρινάκης ανέβηκε στη κερκίδα για να φωτογραφηθεί με τους «μπόμπιρες»,  απλά δε περιγράφεται.



Από κει μετά και εν μέσω νέας αποθέωσης από γονεις και παιδιά, όπου ειδικά οι μεγάλοι προσπαθούσαν να αποσπάσουν από φωτογραφία μέχρι και χειραψία, χωρίς ο Βαγγέλης Μαρινάκης να χαλάει χατίρι σε κανέναν, κατευθύνθηκε προς τη κεντρική αίθουσα που βρίσκεται το καφέ της κατασκήνωσης, όπου μίλησε σε δημοσιογράφους.








www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου