ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Kόκκινο μεταγραφικό δελτίο

Kόκκινο μεταγραφικό δελτίο

Yes-τε ή όχι; Ικανοποίηση για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας κατά την πρώτη μέρα διάθεσής τους προς όλους. Ενδιαφέρον για Ζελαμπάλ λένε οι Γάλλοι, δύσκολα θα συνεχίσει ο Ράσο, άσχημα τα νέα από τη Σερβία για τον Κέσελ.
Το RedPlanet.gr πρωτοπορεί και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει συνοπτικά την ερυθρόλευκη επικαιρότητα της ημέρας σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε την είδηση με λεπτομέρειες.
Φήμες θέλουν τον Βάσκο παικταρά, Φρανθίσκο Γέστε, να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε εκτιμά τις ποδοσφαιρικές του δυνατότητες, ωστόσο στον Πειραιά φαίνονται διχασμένοι, καθώς άλλοι θυμούνται τα κατορθώματά του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και άλλοι προβληματίζονται για την κατάστασή του ένα χρόνο μετά την μετακίνησή του στα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 32άχρονος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του τόνισε πως δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση, αλλά θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, καθώς η Οσασούνα έχει κάνει γερό μπάσιμο στην υπόθεση.

Ο κόσμος περιμένει μεν τις μεταγραφές, ωστόσο δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος και σπεύδει να κλείσει θέση για το "Καραϊσκάκης" για τους αγώνες της επόμενης χρονιάς.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για την καριέρα του σε τηλεοπτικό κανάλι, ενώ ο Σεμπαστιάν Λέτο τόνισε ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό σε δηλώσεις του σε "πράσινη" εφημερίδα.

Ο Γάλλος φόργουορντ, Μίκαελ Ζελαμπάλ, προτάθηκε στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ενώ ο Ράσο Νεστέροβιτς σκέφτεται να τερματίσει την καριέρα του, αφού δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού μετά τον βαρύ τραυματισμό του στον ώμο.

Δημοσίευμα από τη Σερβία θέλει τον Μάρκο Κέσελ, με το ένα πόδι εκτός Πειράια, ενώ ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Ντουάιτ Χάουαρντ, θυμήθηκε τον Βασίλη Σπανούλη.

Τέλος, έντονο "ερυθρόλευκο" θα έχει η αποστολή της Ελλάδας στους αγώνες στίβου της Σμύρνης, αφού 9 αθλητές του Θρύλου θα αγωνιστούν με τα "γαλανόλευκα".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου