ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Ψάχνεται» και για Μαντούρο ο Μαθία!

«Ψάχνεται» και για Μαντούρο ο Μαθία!
16/6/2011
Στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι με την υπόθεση Σάντσες και θα περιμένουν τον παίκτη. Όχι όμως και… αιώνια. Για το λόγο αυτό ο Μαθία προσπαθεί να έχει έτοιμες λύσεις σε περίπτωση που «στραβώσει» η δουλειά με τον Κολομβιανό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει άριστες σχέσεις με την Βαλένθια (ο πατέρας εργάζεται στις «νυχτερίδες», ο ίδιος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής και τώρα έχει μετοχές της ομάδας) και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί είτε την αγορά κάποιου παίκτη, είτε τον δανεισμό του.

Αρκετοί είναι αυτοί που «μπλέκουν» τους ερυθρόλευκους με τον Αντούριθ, αλλά ο παίκτης της Βαλένθια που μπορεί να απασχολήσει πραγματικά τον Μαθία, είναι ο Μαντούρο. Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός που λόγω σωματοδομής μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός δεν έχει σίγουρη θέση στο «Μεστάγια»…

Ο 26χρονος άσος αγωνίσθηκε σε 31 παιχνίδια την περσινή σεζόν σημειώνοντας 1 γκολ. Ο Ουνάι Έμερι όπως δείχνουν και τα νούμερα (προπονητής της Βαλένθια) τον χρησιμοποιεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές λύσεις στον άξονα με παίκτες βαριά ονόματα όπως ο Αλμπέλδα, ο Μπανέγα, ο Τοπάλ, και ο Τίνο Κόστα.

Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί ουσιαστικά με τον Μαντούρο, έχει πολλές πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Για την ώρα αναμονή για Σάντσες…
www.rednews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου