Ένας παίκτης που μόλις χθες προστέθηκε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, θα... προλάβει όλους τους άλλους και θα γίνει κατά τα φαινόμενα το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.
Ο λόγος για τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και τα περί συμφωνίας επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του μέσω της εφημερίδας "Πρωταθλητής".

Όπως τόνισε ο ατζέντης του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Νίκολα Ντάμιανατς, ο Φέισα εντός των ημερών θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, για τον Σέρβο μέσο της Παρτιζάν έχει υπάρξει ήφη deal με την ομάδα του.

Στην εφημερίδα Πρωταθλητής, είπε τα εξής: «Ο Λιούμπο πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την ελληνική ομάδα εδώ και δέκα μέρες περίπου. Όπως είναι φυσικό λόγω του τραυματισμού του πελάτη μου που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την επένδυσή του και γι’αυτό μας έχει ζητήσει τον πλήρη ιατρικό φάκελο του Λιούμπο».

«Δεν αποκλείεται μάλιστα να ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο παίκτης στην Αθήνα για εξετάσεις ή να έρθει εδώ κάποιος γιατρός του Ολυμπιακού. Και με την Παρτιζάν υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό όπως σας είπα και πριν, το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα με το ιατρικό σκανάρισμα που κάνει ο Ολυμπιακός για να πέσουν οι υπογραφές».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Φέισα ανήκει εδώ και τρία χρόνια στην Παρτιζάν, είναιν διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες και μάλιστα η ομάδα του πλήρωσε το 2008 ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει από την Χάιντουκ Κούλα. Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός.