ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δηλωσεις Μέλμπεργκ,Ορμπάιθ,Βαλβέρδε,Τζεμπούρ

 Δηλωσεις Μέλμπεργκ,Ορμπάιθ,Βαλβέρδε,Τζεμπούρ

29/10/2011

 Μέλμπεργκ: Κρίμα να χάνεις βαθμούς από ολιγωρία

Στον Όλοφ Μέλμπεργκ δεν άρεσε το γεγονός ότι ο Θρύλος δέχτηκε δύο γκολ: «Δεν είναι όμορφο να δέχεσαι δύο γκολ… Πιέσαμε, προσπαθήσαμε… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλες τις φάσεις. Σήμερα δεν τα καταφέραμε και είναι κρίμα να χάνεις βαθμούς από ολιγωρία σε τέτοιες φάσεις. ΜΕΛΜΠΕΡΓΚΟ δικός μας ρόλος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα να έχουμε εξασφαλισμένη τη πίσω γραμμή. Απλά σε αυτό το ματς δεχτήκαμε δύο γκολ από έλλειψη συγκέντρωσης».




 

Ορμπάιθ: Δύσκολο να εξηγηθεί πώς συνέβη

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ , σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, δε μπορούσε να εξηγήσει πώς ήρθε αυτό το 2-2:
ΟΡΜΠΑΙΘ
«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί πως συνέβη αυτό, όμως ο μοναδικός τρόπος που θα μπορούσε να μας απειλήσει ο ΟΦΗ, ήταν με μία στημένη φάση, μας έπιασε απροετοίμαστους και μας έκανε τη ζημιά».
Για το αν έπεσε ο ρυθμός στην ομάδα μετά το 2-0: «Όχι δεν πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αφού όλοι θέλαμε να νικήσουμε σήμερα, και γνωρίζουμε πόσο  πολύ σημαντικές είναι νίκες σε τέτοια παιχνίδια. Απλώς σε δύο μακρινές μπαλιές, σε δύο στημένες φάσεις, ο Όφη μας εξέπληξε, μας δυσκόλεψε το παιχνίδι».
Για την καλή απόδοση του: «Ακόμη υπάρχουν περιθώρια για μένα, θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα, μέχρι στιγμής ήταν πολύ εύκολη προσαρμογή μου και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι».


Βαλβέρδε: Ατύχημα

ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ερνέστο Βαλβέρδε  έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, μετά τη λήξη του ματς και χαρακτήρισε ως «ατύχημα» το 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ: «Ήταν ένα ατύχημα. Είχαμε σε όλο το ματς την υπεροχή και τον έλεγχο και δεχθήκαμε δύο γκολ από μακρινές μπαλιές χωρίς να πιεστούμε. Οι παίκτες μου ήθελαν να νικήσουν και δεν είχαν το μυαλό τους αλλού»
  
Τζεμπούρ: "Γυρνάμε σελίδα"
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζεμπούρ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του την γκέλα με τον ΟΦΗ και να στρέψει το ενδιαφέρον του στο ματς της Τρίτης (1/11) με την Ντόρτμουντ.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν για άλλη μια φορά συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ αφού ήρθε ισόπαλος με 2-2.
Μετά το ματς, ο Αλγερινός στράικερ δήλωσε:

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεχτήκαμε αυτά τα δύο γκολ γιατί ήμουν μακριά και δεν είδα τι ακριβώς έγινε. Μετά το πρώτο τέρμα επηρεαστήκαμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι συνέβη και να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί.

Είναι σίγουρα απογοητευτικό το αποτέλεσμα αλλά τώρα θα ξεκουραστούμε, θα γυρίσουμε σελίδα και θα πάμε στην Γερμανία για να αντιμετωπίσουμε την Ντόρτμουντ".

ALEX WEB RADIO/TV


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου