ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στην αποστολή ο Φέισα

Στην αποστολή ο Φέισα 

28/10/2011

    Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γυμνάστηκαν την Παρασκευή στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 29/10, 19:30) αγώνα με τον Ο.Φ.Η. ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

    Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Στο μεταξύ, ο Λιούμπομιρ Φέισα συμπεριλήφθηκε, όπως αναμενόταν, στην αποστολή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

    Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

    Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
    www.thrylos.gr/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου