ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Αναστόπουλος: "Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι!"

Αναστόπουλος: "Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι!"

Απολαυστικός ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Δείτε τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα πει καμιά ρακί, μόλις επιστρέψει στην Κρήτη, στην υγειά του Φράνκο Κοστάνσο.
"Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι", είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος συμπλήρωσε: "Δεν χρειάζονται κατεβασμένα κεφάλια"!
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΦΗ:


"Είχα τονίσει στους παίκτες μου πως για να πάρουμε αποτέλεσμα εδώ πρέπει να είμαστε... 300% συγκεντρωμένοι. Να τρέξουμε, να προσπαθήσουμε, να έχουμε διάθεση.

Ήταν το πιο δύσκολο από όσα ματς παίξαμε και πρόκειται να παίξουμε. Πάντα όταν υπάρχει ένα επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι πολύ πιο σημαντικό από αγώνα του ελληνικού Πρωταθλήματος μετά το 2-0 χαλαρώνεις. Είναι φυσικό επόμενο. Είμαστε ομάδα που δεν παραδίνει τα όπλα και παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε πως ο Ολυμπιακός χαλάρωσε μετά το 2-0 και μετά το 2-1 μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι.

Είμαστε ομάδα δύο μηνών, φτιάξαμε σύνολο να μάχεται και να έχει διάθεση για το παιχνίδι. Ήταν κίνητρο για εμάς αυτό το παιχνίδι. Έχουμε να δώσουμε κι άλλα ως ομάδα και ως άτομα. Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να γίνει αυτό. Όχι το μυαλό πάνω από το κεφάλι μας. Έχει δρόμο το Πρωτάθλημα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να παραμένουμε συγκέντρωμένοι.

Δεν πίνω ρακί, μόνο κανά κρασάκι. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Δεν το είδα ως προσωπικό λάθος, αυτό του Κοστάνσο. Όποιος δεν δουλεύει, δεν κάνει λάθη.

Βάσουμε τις βάσεις για να φτιάξουμε έναν μεγάλο ΟΦΗ. Σεμνά και ταπεινά.

Είναι γνωστό ότι είμαι Ολυμπιακός, δεν πουλάω Ολυμπιακοφροσύνη.

Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, πολύ διαφορετικό από το σημερινό. Αν βρεθεί σε καλή μέρα ο Ολυμπιακός έχει τύχη, καθώς η Ντόρτμουντ δεν είναι άτρωτη.

Το έχω πει, δεν χρειάζεται να το ξαναλέω. Από τις υπόλοιπες ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ παραπάνω. Δεν βλέπω ομάδα να μπορεί να τον σταματήσει. Βγαίνει ο Αμπντούν και μπαίνει ο Πάντελιτς, έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Σε μία αδράνεια στο 46', δεχθήκαμε το γκολ.

Για την Ευρώπη, είναι καθοριστικό το ματς με την Ντόρτμουντ. Έχει τις δυνατότητες να κερδίσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Τέλος, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά. Όταν παίρνεις τέτοιο βαθμό σε αυτό το γήπεδο, με αυτήν την ομάδα, είναι μεγάλο πράγμα. Τα σερί ή τα ρεκόρ κάποια στιγμή σπάνε. Δεν χρειάζεται κατεβασμένο κεφάλι".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου