ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αυτούς ξεχώρισε ο Θρύλος


Αυτούς ξεχώρισε ο Θρύλος

27/10/2011



Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στο ξεκίνημά της, αλλά ο προγραμματισμός σε μια μεγάλη ομάδα είναι το παν και στον Ολυμπιακό οφείλουν να κοιτάζουν το μέλλον, ώστε να μπορέσουν να... χτυπήσουν άμεσα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, τις οποίες πρώτα θα έχουν τσεκάρει για τα καλά.

Έτσι, λοιπόν, το σκάουτινγκ κρίνεται απαραίτητο και σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής" στο λιμάνι έχουν ήδη ξεχωρίσει έξι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα παίξουν στις επόμενες μετεγγραφικές περιόδους και δη το καλοκαίρι, όταν και θα μπορέσουν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι και να μην δοθούν χρήματα στις ομάδες τους.

Ένα πολύ γερό όνομα, είναι αυτό του Σάλομον Καλού της Τσέλσι. Ο Ιβοριανός αγωνίζεται στην ομάδα του Λονδίνου από το 2006 και σε 140 αγώνες έχει πετύχει 35 γκολ. Ο 26χρονος δεν υπολογίζεται από τον Αντρές Βίλας Μπόας και ψάχνει το νέο προορισμό της καριέρας του.



Μετέπειτα έχουμε τον Τζέφερσον Φαρφάν της Σάλκε, με τον Περουβιανό άσο να διαπρέπει στην Μπουντεσλίγκα τα τελευταία τρία χρόνια. Εσχάτως, έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του και η Μπάγερν Μονάχου, όμως πολύ πιθανό να αναζητήσει εκτός Γερμανίας το νέο προορισμό της καριέρας του, αφού έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση της νυν ομάδας του, που έχουν οδηγήσει σε... ναυάγιο.



Ο Ούγκο Ρονταγέγκα της Γουίγκαν βρίσκεται επίσης στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος άσος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού η Γουίγκαν δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Έχει παίξει σε περίπου 100 παιχνίδια από το 2009 και έχει σκοράρει 22 φορές.



Ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ της Στουτγκάρδης είναι μια σαφώς δύσκολη περίπτωση, αλλά άκρως ελκυστική... Στην Γερμανία δεν έδειξε όσα στη Ρωσία, όμως μιλάμε για παίκτη τοπ επιπέδου. Βέβαια, πριν λίγο καιρό τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό. Βέβαια, για το άλλο καλοκαίρι μιλάμε και ως τότε θα είναι μια χαρά.



Προχωράμε στον Κρίστιαν Ροντρίγκες της Πόρτο. Ο Ουρουγουανός αγωνίζεται στα αριστερά της επίθεσης, αλλά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Ήθελε πριν πέντε χρόνια να τον φέρει ο Ίβιτς στον Ολυμπιακό από την Παρί σεν Ζερμέν, αλλά κατέληξε στην Μπενφίκα και μετά πήγε στο "Ντραγκάο". Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αμελητέα ποσότητα.



Τέλος, έχουμε τον Έντερσον της Λιόν. Ο Βραζιλιάνος άσος, αποκτήθηκε από τη Νις το 2008  έναντι 14 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, ωστόσο την τελευταία σεζόν δεν τα πάει καλά και δύσκολα θα παραμείνει στο «Ζερλάν». Αγωνίζεται και εκείνος στα αριστερά της επίθεσης και σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Θρύλος θέλει παίκτη από εκεί μετά την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ.





www.thrylos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου