ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αθάνατος! (videos)

Αθάνατος! (videos)

Το ύστατο χαίρε στον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο είπαν συγγενείς και φίλοι, που βρέθηκαν σήμερα (27/10) στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Το RedPlanet.gr ήταν εκεί...
Το τελευταίο εν ζωή θρυλικό κομμάτι που συνέδεε την ιδρυτική εποχή του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς με το σήμερα, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (25/10), σκορπώντας θλίψη στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα (27/10) για να αποχαιρετήσει στην τελευταία του κατοικία έναν άνθρωπο, ο οποίος έζησε όλες τις στιγμές της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας, από την πρώτη μέρα της. Από τους συγγενείς και φίλους του αποθανόντος, έως απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Βέβαια, έντονο ήταν το ερυθρόλευκο στοιχείο στην Αγία Τριάδα, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία και πως θα μπορούσε διαφορετικά από την στιγμή που μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα των πρωταθλητών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αντιπροσωπεία παικτών (Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ) αλλά και παλαίμαχοι του Θρύλου, παραβρέθηκαν στην Αγία Τριάδα. Το παρών έδωσαν και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, ο γιος του Πέτρος, ο παλιός πρόεδρος των Πειραιωτών Σταύρος Νταϊφάς, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο επί σειρά ετών αρχηγός του τμήματος μπάσκετ, Γιώργος Σιγάλας, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο νυν δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρώην Χρήστος Αγραπίδης.

Από το τμήμα πόλο των ερυθρολεύκων παρευρέθηκαν οι Νίκος Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας και Φώτης Μπλάνης, ενώ από την ομάδα βόλεϊ οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Ντίμα Φιλίποβ. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το παρών έδωσαν και ο Γιάννης Μώραλης, Ερνέστο Βαλβέρδε, Τάσος Μητρόπουλος, Κούλης Δουρέκας και Χρήστος Μουρίκης.

Στεφάνια κατέθεσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και σύνδεσμοι της Θύρας 7 από όλη τη χώρα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


RedPlanet.gr - Το ύστατο χαίρε στον Λ... by redplanetgr


RedPlanet.gr - Η οικογένεια του Ολυμπιακού στην... by redplanetgr


RedPlanet.gr - Μαρινάκης by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου