ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Στοπ» στο γηπεδικό για Τσέλσι

«Στοπ» στο γηπεδικό για Τσέλσι

27/10/2011
«Στοπ» στο γηπεδικό για Τσέλσι
Ηττημένη στην «κόντρα» της με τους οπαδούς βγήκε η διοίκηση της Τσέλσι, όσον αφορά στο γηπεδικό. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν κατάφερε να λάβει το ποσοστό που θα του έδινε «αυτοδυναμία» για να προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου και, πλέον, αναζητείται εναλλακτική λύση.

Το σχέδιο του Ρώσου επιχειρηματία περιελάμβανε την αγορά της έκτασης γύρω από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ώστε να μπορεί να κατασκευαστεί νέο «σπίτι» για την Τσέλσι, χωρητικότητας 60.000.

Ωστόσο, η εν λόγω έκταση έχει παραχωρηθεί σε φιλάθλους των «μπλε», το 1993, και ως εκ τούτου για να προχωρήσουν τα σχέδια της διοίκησης θα έπρεπε να δοθεί η συγκατάθεσή τους.

Στην ψηφοφορία που έγινε, την Πέμπτη, κάτω από τη δυτική κερκίδα του «Στάμφορντ Μπριτζ», το 61,6% των οπαδών της Τσέλσι, που έχουν στην κατοχή τους μέρος της έκτασης, ψήφισαν υπέρ της παραχώρησής της στη διοίκηση. Το ποσοστό, όμως, που απαιτούνταν για να γίνει δεκτή η πρόταση της διοίκησης ήταν το 75%, και έτσι ο Αμπράμοβιτς θα πρέπει να αναζητήσει είτε άλλη λύση, είτε άλλο τρόπο προσέγγισης των φιλάθλων.

Μάλιστα, η ατμόσφαιρα που επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης στο δυτικό Λονδίνο ήταν ιδιαίτερα βαριά, με τις ομιλίες να είναι έντονα φορτισμένες και την απογοήτευση να επικρατεί και στις δύο πλευρές, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου