ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Με σπασμένα φρένα η Σίτι

Με σπασμένα φρένα η Σίτι

26/10/2011
Με σπασμένα φρένα η Σίτι
Με κεκτημένη ταχύτητα από το ντέρμπι του Μάντσεστερ η Σίτι πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Γουλβς με 5-2. Οι «λύκοι» έκαναν το λάθος να προηγηθούν, με τους «πολίτες» να ξυπνούν στη συνέχεια και να πετυχαίνουν γκολ με τους Τζόνσον, Τζέκο και Νασρί και να προκρίνονται πανηγυρικά στους «8» του Κάρλινγκ Καπ.

Ά Ημίχρονο

Στο 14’ ο Έντουαρντς παραλίγο να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους μετά από προσπάθεια του Χαντ. Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο Έντουαρντς το πέτυχε ο Μιλίγιας στο 19΄. Ο Γκουεντιουρά εκμεταλλεύτηκε την κούρσα του Βόουκς και έσπασε την μπάλα στον Μιλίγιας που την έστειλε στον ουρανό των διχτύων για το 1-0.

Στο 30΄ η Σίτι βρέθηκε μία ανάσα από την ισοφάριση αλλά ο Ελοκόμπι με ιδανικό τάκλιν αποσόβησε τον κίνδυνο σε προσπάθεια του Ραζακ. Αυτή δεν ήταν όμως μία αναλαμπή αλλά η αρχή του ξεσπάσματος.

Στο 37΄η προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Κολάροφ έφτασε στον Τζέκο και κατέληξε στον Τζόνσον για το 1-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Τζόνσον με μία βαθιά μπαλιά βρήκε τον Νασρί υπέροχα, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να κάνει το 2-1! Οι «πολίτες» έχουν πάρει φωτιά και στο επόμενο λεπτό (40’) ο Τζόνσον βρίσκει αυτή τη φορά τον Σαπουζί με τον Ντε Βρίες να αποκρούει το σουτ του από κοντά, αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει στη δεύτερη προσπάθεια από το ριμπάουντ με τον Τζέκο να κάνει το 3-1.

Β΄Ημίχρονο

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Σίτι χωρίς να έχει διάθεση να αφήσει περιθώρια ανάκαμψης στους γηπεδούχους έκανε το 1-4 με τον Νασρί να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με το γκολ να χρεώνεται στον Ντε Βρίες ως αυτογκόλ στο 50’. Στο 64’ με έναν γρήγορο συνδυασμό ανάμεσα σε Τζέκο και Νασρί , ο Βόσνιος επιθετικός έκανε το 1-5.

Η Γουλβς προσπάθησε να μην διασυρθεί με ένα τεράστιο σκορ και μείωσε ένα λεπτό αργότερα με τον Ο’Χάρα στο 65’ μετά από προσπάθεια των Χαντ και Γουάρντ.

Γουλβς – Μαν.Σίτι

Γουλβς: Ντε Βρίες, Ντόχερτι, Κράντοκ, Ελοκομπι, Γουάρντ, Έντουαρντς, Γκουεντιουρά, Μιλίγιας, Χαντ, Βόουκς, Ντόιλ
Πάγκος: Χένεσεϊ, Χένρι, Έμπανκς-Μπλέικ, Τζόνσον, Μπέρα, Χαμίλ, Ο’Χάρα

Μάντσεστερ Σίτι: Παντίλιμον, Κολάροφ, Κ.Τουρέ, Σάβιτς, Ζαμπαλέτα, Ραζακ, Ντε Γιονγκ. Τζόνσον, Νασρί, Σαπουζί, Τζέκο
Πάγκος: Τέιλορ, Μπριτζ, Μίλνερ, Ονουόχα, Σουάρες, Ρεκικ, Μπαλοτέλι
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου