ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

"Φούσκα ο Ντιόγκο"

"Φούσκα ο Ντιόγκο"

Δεν του έφτανε του Ντιόγκο η επέτειος ενός χρόνου μακριά από τα... δίχτυα, ήρθε και δημοσίευμα στην πατρίδα του, το οποίο τον συμπεριλαμβάνει ανάμεσα στις μεγαλύτερες μεταγραφές - φούσκες.
Σύμφωνα με το σάιτ "esporte", ο Ντιόγκο αποδείχτηκε κατώτερος των προσδοκιών και η αξία του πλέον δεν ξεπερνά τα 2.500.000 ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές από την "χώρα του καφέ" που ανάγκασαν ομάδες της Ευρώπης να αδειάσουν τα... ταμεία για λογαριασμό τους έκανε το βραζιλιάνικο μέσο, το οποίο δεν μπορούσε να αγνοήσει την περίπτωση του Ντιόγκο.

"Ένας ακόμα παίκτης που άνηκε σε ευρωπαϊκή ομάδα και προσπάθησε να «σώσει» την καριέρα του στην Σάντος, ήταν ο επιθετικός Ντιόγκο, οποίος είχε αποχωρήσει από την Πορτουγκέζε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κάνει δικό του, παρά το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, πληρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ για τον πάρει το 2008.

Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, τύγχανε της εκτίμησης της ομάδας και των φιλάθλων. Όμως, μετά τον πρώτο χρόνο, πέρασε μια άσχημη φάση και συνέχισε ως δανεικός στην Φλαμένγκο. Στη συνέχεια πήγε στη Σάντος, καθώς ο Βάγκνερ Λοβ δεν κατάφερε να παραμείνει στην Βραζιλία. Στη νέα του ομάδα δεν παίρνει πολλές ευκαιρίες και δεν έχει σκοράρει για έναν χρόνο. Η πρόσφατη τιμή του είναι μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που μπορεί να είναι μεγάλη ζημία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ακόμα τα δικαιώματά του".

Αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον λάτιν επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της συγκεκριμένης, όχι και τόσο κολακευτικής λίστας. Μπροστά του βρίσκονται οι Φάμπιο Τζούνιο, Κεϊρίσον και Ιλσίνιο.

Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το δίλημμα εκείνου του καλοκαιριού (σ.σ.: 2008) ήταν Ντιόγκο ή Κεϊρίσον. Τελικά και οι δύο είχαν σχεδόν την ίδια πορεία και σχεδόν πανομοιότυπη εξέλιξη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου