ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ίβκοβιτς: «Η νίκη θα μας βοηθήσει»

ΙΒΚΟΒΙΤΣ
28/10/11

Ο Ίβκοβιτς στάθηκε στα οφέλη της επικράτησης επί της Φενέρ, αλλά τόνισε και πάλι ότι ο Ολυμπιακός θέλει πίστωση χρόνου.

Η ικανοποίηση του ήταν εμφανής, αλλά δεν χρειάστηκε να πει πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Φενέρ απλά έκανε το πρώτο βήμα για να μπορέσει πρώτα να σταθεί αξιοπρεπώς και ακολούθως όταν βρει ρυθμό, να προσπαθήσει για την υπέρβαση, κάτι που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζει. Γι' αυτό άλλωστε και στις δύο τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η φετινή του ομάδα χρειάζεται υπομονή.

«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν περίμενε κανείς ότι θα είναι τόσο περίεργο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε. «Ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν περίμενα ότι οι παίκτες μου θα είχαν τόσο άγχος. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, μετά πήγαμε πολύ άσχημα ιδίως στην άμυνα και μείναμε πίσω.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια, αλλά έτσι όπως κερδίσαμε μπορώ να πω ότι ήταν μεγάλη νίκη. Και οι δύο ομάδες παίξανε πιεστική άμυνα, χωρίς σέντερ, αλλά είχαμε μεγάλη υπομονή και νικήσαμε δίκαια. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, γιατί αυτή η ομάδα θέλει υπομονή και πίστωση χρόνου.

Με τη μέρα θα παίζουμε καλύτερα».

Σε σχέση με την διαφορετική και πολύ βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου μέρους ο «Ντούντα είπε πως। «η μεγαλύτερη διαφορά ήταν στο ρυθμό. Δεν πετύχαμε στην άμυνα στον Πρέλτζιτς και τον Ούκιτς, αλλά με το χαμηλότερο σχήμα βρήκαμε καλύτερο ρυθμό. Ιδίως ο Σπανούλης και αυτό ήταν σημαντικό. Η ομάδα θέλει χρόνο και υπομονή».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου