ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ

Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ

Μετά τον Φάκο ήρθε η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ για να προκαλέσει ερωτηματικά σχετικά με τα όσα έλαβαν χώρα στην Κρήτη στο ματς με τον Εργοτέλη. Δείτε τι αναφέρεται.
Στον Πειραιά είναι οργισμένοι από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, όμως το ενδεχόμενο τιμωρίας μόνο απίθανο δεν είναι.
Συγκεκριμένα, μπορεί ο παρατηρητής να μην έχει γράψει κάτι, όμως η έκθεση της αστυνομίας είναι επιβαρυντική για τον Ολυμπιακό, που αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Οι Πειραιώτες βέβαια δεν ζήτησαν και κατά συνέπεια δεν πήραν εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, κάτι που θα ισχυριστούν και στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά η έκθεση:

"Περί τις 6 το απόγευμα 150 οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν αλλά εκείνοι ανασυντάχθηκαν και τους επιτέθηκαν ξανά. Λίγο αργότερα 40-50 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήδηξαν από την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και ενώθηκαν με άλλους 50 φιλάθλους και ακολούθως επιτέθηκαν βιαίως σε αστυνομικούς και σε σεκιούριτι στην πύλη της θύρας 1, επιχειρώντας να μπουν χωρίς εισιτήρια…

…Άλλα 20 άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού, υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα στην βόρεια πλευρά του γηπέδου και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού στις θύρες 4-5-6-7-8 πριν από τον αγώνα εκσφενδόνισαν σε αστυνομικούς κομμάτια από μάρμαρα και πορσελάνες τα οποία βρήκαν προκαλώντας φθορές στις τουαλέτες του γηπέδου. Οι σεκιούριτι του αγώνα φοβήθηκαν από τις συγκρούσεις, τράπηκαν σε φυγή και ο έλεγχος στη συνέχεια στους οπαδούς, γίνονταν από τα αστυνομικά όργανα".

Βέβαια, ουδείς μπορεί να μας απαντήσει, γιατί υπήρξε αυτή η κωλυσιεργία, σε ένα θέμα που έπρεπε είχε ολοκληρωθεί εδώ και ένα μήνα. Ο αγώνας έλαβε χώρα στις 24/9 και στις 25/10 θυμήθηκαν οι αρμόδιες αρχές τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου