ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κίνδυνος για Τέρι

27/10/2011
Κίνδυνος για Τέρι
Μόνο απλές δεν είναι οι κατηγορίες του Άντον Φέρντιναντ που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Τζον Τέρι και σκοπεύει να φτάσει την περίπτωση στα άκρα. Ο αμυντικός της Τσέλσι σε περίπτωση που επαληθευτούν οι κατηγορίες κινδυνεύει να χάσει ακόμη και τη θέση του στην εθνική Αγγλίας.

Στην αρχή τα πράγματα δεν έδειχναν ιδιαίτερα σοβαρά και φαινόταν ότι θα βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. Τόσο ο Άντον όσο και ο αδερφός του, Ρίο Φέρντιναντ, όμως δεν σηκώνουν το τηλέφωνο στον Τέρι που προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του και η μάχη μαίνεται.

Μάλιστα ο Άντον έφερε τις μαρτυρίες τριών συμπαικτών του ενώπιον των αρμοδίων της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που υποστηρίζουν ότι άκουσαν και αυτοί τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Από τη δική του πλευρά ο Τέρι θα προσπαθήσει και αυτός να εξασφαλίσει τις μαρτυρίες των δύο δικών του συμπαικτών που ήταν κοντά στο περιστατικό (Κόουλ και Μαλουντά).

Η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να φτάσει γρήγορα σε κάποιο συμπέρασμα, ώστε να ξέρει ο Φάμπιο Καπέλο τι ακριβώς έχει γίνει πριν ανακοινώσει την αποστολή της εθνικής Αγγλίας, για να αποφασίσει αν θα λάβει και εκείνος επιπλέον μέτρα για την περίπτωση του κεντρικού του αμυντικού.
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου