ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Έγινε ΧολέΒας!

Έγινε ΧολέΒας!

Ο Γερμανοαναθρεμμένος άσος του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας, πήρε την πολυπόθητη ελληνική υπηκοότητα και πλέον θα λογίζεται ως Έλληνας και τυπικά.
Ένα ακόμα ανοικτό θέμα έκλεισε με θετικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Χολέμπας ξεπέρασε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονταν και πήρε την ελληνική υπηκοότητα που τόσο επιθυμούσε.
Ο "Γερμανός" είχε ενημερωθεί πως θα μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια από την πρώτη στιγμή ου τον έφερε στη χώρα μας ο τότε προπονητής του Θρύλου, Εβάντ Λίνεν, και ο 27χρονος άσος ξεκίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Ο παππούς του Χοσέ ήταν Έλληνας από τα Τρίκαλα και αυτό επέτρεπε στον παίκτη του Θρύλου να πάρει τα χαρτιά που χρειάζονταν για να λογίζεται και ο ίδιος Έλληνας. Ήταν, άλλωστε, κάτι που επιθυμούσε διακαώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, τόσο γιατί έτσι θα τιμούσε την καταγωγή του, όσο επειδή το επιθυμούσε και ο ίδιος και το τόνιζε σε κάθε ευκαιρία.

Με αυτήν την εξέλιξη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, Φερναντο Σάντος, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού είναι μεγάλος θαυμαστής των ικανοτήτων, της εργατικότητας και του πάθους του Χολέβα (πλέον) και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην αριστερή πτέρυγα της Εθνικής Ελλάδας. Ωστόσο, ο Πορτογάλος θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή, μέχρι την Τετάρτη (2/11), ώστε να γίνουν και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να μπορέσει να τον καλέσει στον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου